DAGELIJKS BANKIEREN

Vreemde valuta bestellen

PRAKTISCH

Op reis buiten de eurozone

Vertrekt u binnenkort op vakantie of op zakenreis naar een land buiten de eurozone? Dan blijft uw debet- of kredietkaart het meest eenvoudige en efficiënte betaalmiddel.

 

UW VOORDELEN

Cash geld voor uw eerste aankopen

Het kan uiteraard altijd nuttig zijn om ook wat cash geld mee te nemen, vooral voor de eerste uren. Zo kunt u alvast een taxi nemen of een hapje eten.

MEER INFO

Reserveer uw vreemde munten

Klanten van BNP Paribas Fortis hoeven zich zelfs niet meer te verplaatsen om vreemde munten te bestellen. U reserveert ze gewoon telefonisch via het Easy Banking Centre op 02 762 60 00 en haalt ze (ten laatste twee weken later) af in een kantoor naar keuze.

Elk land heeft zijn munt

De bestemming voor uw volgende vakantie ligt vast. U bent uitgestuurd naar een specifiek land voor een professionele missie. Welke munt gebruikt u daar? Welke zijn de aanvaarde betaalmiddelen? Hoe kunt u uw dagelijkse verrichtingen vanaf deze bestemming uitvoeren?

Meer weten over betalingen in het buitenland

Om de munten te kunnen bestellen

  • moet u over een betaalrekening bij BNP Paribas Fortis beschikken
  • moet u meerderjarig zijn
  • moet u beschikken over uw recente identiteitsgegevens

Nog niet meerderjarig? In dat geval dient één van beide ouders de aanvraag in.

Belangrijk: bestel de vreemde munten tijdig want ze zijn niet allemaal meteen beschikbaar. Bel ons Easy Banking Centre op 02 762 60 00 of neem contact op met uw kantoor.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: