DAGELIJKS BANKIEREN

Comfort Pack

PRAKTISCH

Regel eenvoudig al uw bankzaken

Uw bankzaken snel, eenvoudig en in alle comfort regelen? Het Comfort Pack is er voor u, uw partner of allebei.

UW VOORDELEN

3 betaalrekeningen en 1 kredietkaart*

In uw Comfort Pack zijn tot 3 zichtrekeningen, 1 debetkaart per persoon en per betaalrekening en een Visa Classic kredietkaart* inbegrepen.

MEER INFO

Vraag uw Comfort Pack online aan

Via Easy Banking App of het online aanvraagformulier vraagt u uw Comfort Pack in een paar minuten aan. Eenvoudig, snel en veilig.

Beheer uw dagelijkse financiële verrichtingen in alle comfort voor 3,5 euro per maand

Met het Comfort Pack beschikt u over al het comfort om uw bankzaken eenvoudig te regelen, waar u ook bent.

Tot 3 betaalrekeningen

In uw Comfort Pack zijn 3 betaalrekeningen inbegrepen. Voor u, uw partner of een gezamenlijke zichtrekening. Ook het openen van een spaarrekening behoort tot de mogelijkheden.

Visa Classic-kredietkaart*

Met de Visa Classic kredietkaart (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag) betaalt u snel en veilig uw aankopen, online en in de winkel. En dat wereldwijd. Bovendien gaat het bedrag pas bij het begin van de volgende maand van uw betaalrekening.

Rekeningverzekering inbegrepen

Wat als u iets overkomt? Dankzij de rekeningverzekering ontvangen uw nabestaanden een bedrag gelijk aan het rekeningsaldo de avond voor uw ongeval. De aansluiting is facultatief en van toepassing op de hoofdrekening van uw Pack.

Bancontact-Visa Debit-debetkaart

Het Comfort Pack biedt u één Bancontact-Visa Debit-debetkaart per persoon en per betaalrekening (tot max. twee kaarten per rekening). U betaalt er vlot en veilig mee online dankzij de driecijferige CVC-code.

Online en mobiel bankieren

Dankzij Easy Banking Web en Easy Banking App regelt u alles zelf online. Daarbovenop geniet u de expertise vanop afstand van onze adviseurs en het Easy Banking Centre.

VERZEKEREN

De Rekeningverzekering van AG als optie

Het ondenkbare gebeurt: u overlijdt door een ongeval. Dankzij deze optie ontvangen uw nabestaanden een vergoeding die gelijk is aan het saldo van uw betaalrekening op de dag vóór het ongeval.

De Rekeningverzekering van AG

De Rekeningverzekering is een collectieve verzekering naar Belgisch recht en jaarlijks verlengbaar, die BNP Paribas Fortis heeft geopend bij AG en waarbij u zich kunt aansluiten.

Die aansluiting is facultatief en eindigt automatisch als u (gratis) vervroegd opzegt, de verzekerde rekening wordt afgesloten of het collectieve contract wordt stopgezet.

De Rekeningverzekering garandeert de begunstigden de betaling van een vergoeding die gelijk is aan het creditsaldo van de verzekerde rekening op de dag vóór het ongeval dat het overlijden van de medehouder(s) heeft veroorzaakt.

U kunt ze afsluiten via bnpparibasfortis.be, in een kantoor of via het Easy Banking Centre.

De voornaamste gedekte en niet-gedekte risico’s

De voornaamste gedekte risico’s:

 • Overlijden door de gevolgen van bijvoorbeeld een val, een verkeersongeval of verdrinking. In elk geval moet het ongeval dat het overlijden tot gevolg heeft, een uitwendige oorzaak hebben, onafhankelijk van de verzekerde.
 • Overlijden na een ongeval (binnen een termijn van één jaar na de datum van het ongeval).

De voornaamste niet-gedekte risico’s:

 • Overlijden dat het gevolg is van een interne medische oorzaak, een opzettelijke daad van de rechthebbende of een daad op zijn initiatief, een zelfmoord of een poging tot zelfmoord of een toestand van alcoholintoxicatie.

De vermelde lijsten zijn niet exhaustief.

Meer weten?

Lees eerst het document met essentiële informatie voordat u de Rekeningverzekering afsluit. De exacte omvang van de waarborgen staat vermeld in de algemene voorwaarden. U kunt deze documenten ook gratis aanvragen in een kantoor of telefonisch via het Easy Banking Centre (02 762 60 00).

Hebt u een klacht?

Klachten kunnen worden ingediend bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenbeheer, Warandeberg 3, 1000 Brussel of via het online formulier of bij AG Insurance nv, Customer Complaints, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, per telefoon op 02 664 02 00 of via e-mail: customercomplaints@aginsurance.be.

Als de voorgestelde oplossing u geen voldoening schenkt, kunt u het geschil per e-mail of per brief voorleggen aan de Ombudsman van de Verzekeringen, info@ombudsman-insurance.be, De Meeûssquare 35, 1000 Brussel of via de website www.ombudsman-insurance.be.

Uw Comfort Pack aanvragen

1

Vraag uw Comfort Pack aan

Doe uw aanvraag in Easy Banking App.

2

Bezorg ons uw gegevens

Vul de nodige gegevens in om uw aanvraag te bevestigen.

3

Aan de slag!

Wordt uw aanvraag aanvaard, dan ontvangt u snel alle info en uw debetkaart.

Geïnteresseerd in een Comfort Pack? Lees eerst de informatie tot onderaan de pagina.Online openen

Klant worden?

Open uw rekening eenvoudig, veilig en snel via Easy Banking App

Een Hello Pack, Hello4You of Comfort Pack openen? Dat kan nu ook via Easy Banking App! Download Easy Banking App via Apple Store of Google Play.

Klik op de startpagina van de app op ‘Klant worden’, vul de gevraagde informatie in, maak een foto van uw identiteitskaart en verstuur uw aanvraag. Eenvoudig, veilig en snel!

Online aanvragen?

U vraagt uw Comfort Pack eenvoudig online aan. Hulp nodig? We staan voor u klaar en helpen u graag verder!
Contacteer het Easy Banking Center op 02 762 60 00 of maak een afspraak met uw adviseur.

Ontdek nog meer oplossingen op maat

 • Premium Pack

  Tot 3 betaalrekeningen, 1 debetkaart en 2 kredietkaarten* per persoon (keuze tussen Mastercard Gold of Visa Classic).

  Ontdek het Premium Pack

 • Onze kredietkaarten

  1 of meerdere kaarten, een uitgavelimiet tot 5.000 euro en verzekeringen  inbegrepen. Ontdek en vergelijk onze kredietkaarten*

  Ontdek onze kredietkaarten

 • Digitaal bankieren

  Met Easy Banking Web en Easy Banking App beheert u uw kaarten en uitgaven op een veilige manier, altijd en overal.

  Uw online en mobiele bank

Wettelijke informatie

AG Insurance nv – E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – btw BE 0404.494.849 - www.aginsurance.be. Belgische Verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel - RPR Brussel - btw BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden agent, vergoed door commissies, voor AG Insurance nv. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance nv.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: