DAGELIJKS BANKIEREN

Onze bankkaarten

Ontdek wanneer en waar u welk type bankkaart kunt gebruiken: contactloos en mobiel betalen, online shoppen, geld afhalen aan de automaat, betalen in het buitenland, uitstel van betaling genieten …

 • Debetkaart

  De ideale betaalkaart voor al uw dagelijkse aankopen. De betalingen die u met een debetkaart doet, gaan meteen van uw betaalrekening. Met onze Bancontact-Visa Debit-debetkaart betaalt u vlot in webshops en in winkels wereldwijd.

  Ontdek onze debetkaart

 • Kredietkaarten

  Een kredietkaart* is erg handig voor grotere of onverwachte aankopen. Betalingen met dit type gaan pas de volgende maand van uw betaalrekening. Vaak vragen hotels en autoverhuurders ook een kredietkaart als waarborg bij reservaties.

  Kies uw kredietkaart

Veilig, vlot en efficiënt betalen

Check deze praktische tips en belangrijke informatie om uw betaalkaart optimaal te gebruiken en verrassingen te voorkomen.

 • Veilig online betalen

  Om u een betrouwbare bescherming te garanderen, investeren we continu in de nieuwste technologieën. Bescherm ook uzelf: met deze tips herkent en voorkomt u internetfraude.

  Meer weten

 • Vlot betalen in het buitenland

  Een pak cash geld meenemen op reis, we raden het niemand aan! Ontdek hoe u met al onze tips veilig en gemakkelijk kunt betalen binnen én buiten Europa. Ook met uw debetkaart.

  Meer weten

 • Uw bankkaarten gemakkelijk beheren

  Uw bankkaart (de)blokkeren of (de)activeren, contactloos betalen … U regelt het snel in onze app. De wijzigingen gelden meteen.

  Ontdek Easy Banking App

 • Wanneer u betaalt zonder uw bankkaart

  Houd er rekening mee dat al uw betalingen met uw smartphone of smartwatch meetellen in de totale limiet van uw bankkaart.

  Meer over mobiel betalen

Vlot betalen, altijd en overal

Debetkaart, kredietkaart … Er bestaan zoveel betaalmogelijkheden. We zetten alles nog eens op een rijtje.

Betaal optimaal

Debet- of kredietkaart gebruiken?

Betalen en geld opnemen binnen en buiten de eurozone, wat kost u dat? En wanneer gebruikt u het best welke bankkaart?

Uw bankkaart: gemaakt uit 100% gerecycleerd pvc

Als grootbank willen we bijdragen aan een duurzamere samenleving. Dat doen we o.a. door te kiezen voor bankkaarten die gemaakt zijn uit 100% gerecycleerd pvc.

Lees er alles over

Kies wat bij u past

Ongeacht uw financiële en gezinssituatie, bij ons vindt u de passende bankproducten en ‑diensten voor het dagelijks beheer van uw geld.

 • Online een betaalrekening openen

  Single, koppel of gezin, starter of gesetteld, globetrotter of huismus … In ons gamma van betaalrekeningen vindt u gegarandeerd een aanbod dat perfect past bij uw leven.

  Kies uw betaalrekening

 • Uw bank altijd binnen handbereik

  Een rekening openen, geld overschrijven, een nieuwe bankkaart bestellen … Dat doet u allemaal veilig en gemakkelijk op uw smartphone of laptop. Wanneer het u past, thuis of onderweg.

  Ga voor online banking

 • Veilig en makkelijk mobiel betalen

  U staat aan de kassa en u wilt met uw debet- of kredietkaart betalen, zonder ze uit uw portefeuille te halen? Dat kan! Betaal eenvoudig met uw smartphone of smartwatch.

  Ontdek de betaalapps

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: