LENEN

Kaskrediet

PRAKTISCH

Geef uw budget ademruimte

Verschillen tussen uw inkomsten en uitgaven? Die overbrugt u met het kaskrediet, waarbij u een bedrag ter beschikking krijgt voor een betere flexibiliteit in uw professionele kasstroom. Ideaal voor als u wacht op binnenkomende betalingen van klanten of bij onverwachte kosten.

UW VOORDELEN

Tal van voordelen

Het kaskrediet kent tal van voordelen: het is onmiddellijk beschikbaar, 100% aftrekbaar en volledig op maat van uw noden en die van uw bedrijf.

MEER INFO

Contacteer ons

U bent geïnteresseerd in wat een kaskrediet voor u en uw bedrijf kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met uw adviseur, online of op kantoor.

De voordelen van het kaskrediet

Ontdek in één oogopslag de voordelen van het kaskrediet.

Altijd beschikbaar

Het kaskrediet is onmiddellijk beschikbaar op uw professionele rekening. Zonder dat u zich moet verantwoorden.

Op maat

U leent een bedrag naar keuze en gebruikt alleen de som die u op dat moment nodig hebt.

100% aftrekbaar

De interesten worden alleen berekend op bedragen die u effectief gebruikte. Bovendien zijn ze fiscaal aftrekbaar als beroepskost.

Maak het uzelf gemakkelijk

Het kaskrediet is rechtstreeks gekoppeld aan een van uw professionele zichtrekeningen. Die rekening mag een debetsaldo vertonen. De interesten voor het debetbedrag worden nadien driemaandelijks in rekening gebracht.

Volledige controle over uw kosten

Interesten worden alleen berekend op bedragen die u werkelijk gebruikt. Zo weet u precies hoeveel uw kaskrediet zal kosten en houdt u uw budget onder controle.

Proactief advies, ook voor uw kredieten

Ontdek Advice Pro, ons aanbod voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s, inclusief advies van interne en externe experts van de bank en een service die tot 10 professionele packs kan bevatten.

Ontdek Advice Pro

Vind het juiste krediet voor uw kasbeheer

Leveranciers betalen, materieel aankopen of betalingsuitstel van klanten opvangen? Maak een simulatie om de kredietformule te vinden die het beste aansluit bij uw liquiditeitsbehoeften.

Maak uw simulatie

Meer weten?

Wilt u  meer weten over het kaskrediet? U vindt alle informatie in de volgende documenten:

Is een kaskrediet iets voor u?Maak een afspraak

Andere mogelijke financieringsvormen

 • Krediet op Afbetaling

  Houd uw spaargeld intact, uw budget in evenwicht en maak (toch) uw plannen waar dankzij het Krediet op Afbetaling. U bepaalt het leenbedrag, u spreekt uw spaargeld niet aan en u realiseert uw plannen in optimale omstandigheden.

  Ontdek Krediet op Afbetaling

 • Straight Loan

  Investeer op korte termijn met een Straight Loan en breng uw budget in alle omstandigheden opnieuw in evenwicht.

  Ontdek Straight Loan

 • Seizoenskrediet

  Zorg voor stabiliteit in uw inkomen met dit krediet voor de agrarische sector en haar wisselende financiële seizoenen.

  Ontdek Seizoenskrediet

Wettelijke informatie

Kredietverstrekker: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

De aangeboden inlichtingen worden u louter ter informatie meegedeeld en houden in geen geval een aanbod of belofte tot krediet in. Ze worden u meegedeeld met het oog op verdere onderhandeling. 

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: