Uw ideeën, wij adviseren: onze partners luisteren naar u

SAMEN SLAGEN

Onze partners luisteren naar u

Financiële planning, boekhouding, digitalisering, elektronische betalingen, advies, juridische bijstand, loyaliteit en energie: onze partners ondersteunen u bij de lancering en groei van uw project.

UW PARTNERS

Profiteer van talrijke voordelen

Om uw onderneming op te starten en te ontwikkelen, zult u heel wat uitdagingen moeten aangaan. Onze partners bieden u heel wat: zo omringt u zich met een echt team dat ten dienste staat van uw succes en profiteert u van talrijke voordelen.

HEEL WAT VOORDELEN

Onze partners tot uw dienst

Het volledige pallet van voordelen van onze partners is slechts één klik verwijderd. U geniet van begeleiding en ondersteuning bij de lancering van uw project, het financieel beheer, de juridische aspecten en de onontbeerlijke digitalisering.

UW BEGIN

Vergroot uw slaagkansen

 • Efficiënte juridische bijstand

  Bij een leven als zelfstandige horen uitdagingen. Hebt u een probleem of geschil? Dan zal onze partner, de Interprofessionele Werkgeversfederatie SDZ, u verdedigen, bijstaan en voor u tussenkomen. Als een klant u niet betaalt, zorgen de partner-gerechtsdeurwaarders van het SDZ voor de inning!

  Gebruik de promotiecode “BNPPF” en geniet van een korting bij uw inschrijving.                     

  Contacteer SDZ

 • Heldere cijfers

  Uw ideeën zijn briljant, maar u zoekt een partner die een kei is in financiën. Onze partner HannaGo weet er alles van en helpt u met uw financieel plan. Voer uw gegevens in en krijg een duidelijk beeld van uw project. Kies de abonnementsformule die het best bij u past.

  Profiteer nu van 15% korting op uw abonnement met de code BNPPF

  Het goede financiële plan met HannaGo

 • Van droom tot realiteit

  Het Dreams Lab van Partena Professional doet zijn naam alle eer aan. U maakt er uw ondernemersdromen waar, dankzij diverse diensten. Een checklist opstellen, een businessmodel verfijnen via interactieve workshops, professionals ontmoeten die hun ervaring delen... Is er een betere manier om de stap te zetten?

  Partena staat u bij

UW START

Administratieve ondersteuning voor starters

 • Adviezen om te beginnen

  Een beginnende zelfstandige heeft bij de start duizend vragen. Securex maakt u het leven gemakkelijker en neemt alle formaliteiten voor zijn rekening: ondernemingsnummer, btw-inschrijving, sociaal secretariaat, ... Zo concentreert u zich op uw project zonder u te moeten bezighouden met het papierwerk.

  Doe een beroep op Securex

 • Begin er niet alleen aan

  Goed advies is een must voor het succes van uw project. Samen met Acerta bieden wij u een persoonlijke opvolging in plaats van standaard antwoorden. U bekijkt zo alle aspecten van uw onderneming en handelt correct. Onze klanten genieten een jaar lang tal van voordelen en ondersteuning.

  Acerta begeleidt u

 • Gedaan met de stress van papierwerk

  Vindt u boekhouding en facturatie elke keer een uitdaging? Onze partner Accountable maakt de cijfers duidelijk! Facturen, onkostennota's, belastingen en btw... Wij helpen u bij uw dagelijks beheer. Zo zijn we een aanvulling op de diensten van uw boekhouder. U kiest uit verschillende abonnementsformules.

  De oplossingen van Accountable

UW E-COMMERCE

Digitaliseren voor meer succes

 • Boost uw online aanwezigheid

  Een evoluerende en representatieve website vanaf 0 euro. Een beknopte en informatieve homepage. Eenvoudige en doeltreffende tools en functies. Eigenlijk alles waar een ondernemer van droomt. CentralApp maakt het allemaal mogelijk. Design engineers en marketing experts bieden u volledige ondersteuning.

  Onderscheid u met CentralApp

 • Elektronische betaaloplossingen

  Elektronische betalingen beheren, is niet altijd eenvoudig. Axepta BNP Paribas* maakt u het leven gemakkelijker en biedt u oplossingen die passen bij uw project. Bovendien ontvangt u uw geld binnen 24 uur op uw bedrijfsrekening. Snel en eenvoudig beheer is een must.

  Doe een beroep op Axepta BNP Paribas

 • Joyn, loyaliteitsprogramma

  Joyn is een gebruiksvriendelijk digitaal loyaliteitsprogramma. Uw klanten krijgen bij elk bezoek punten en beloningen. Starters profiteren van een permanente aanbieding en onze andere klanten van aantrekkelijke kortingen.

  Vraag een gratis Joyn demo aan

UW VERPLAATSINGEN

Eenvoudige en voordelige mobiliteit

Een volle tank voordelen

Met een multi-energiekaart van onze partner TotalEnergies reist u met een glimlach op uw gezicht. U vordert gemakkelijk de btw terug en profiteert van kortingen en pechverhelping. En dat, ongeacht het type auto: benzine, diesel of elektrisch.

Op weg met TotalEnergies

Stel ons uw vragen. Samen met onze partners luisteren we naar uBel ons op 02 433 42 86
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: