DAGELIJKS BANKIEREN

Rekeningen voor advocaten

Ontdek onze zakelijke rekeningen

Een echtscheiding, een ontslag of een ander conflict … het verdedigen van uw cliënten vraagt veel aandacht. Uw financiële administratie verlichten, is dan ook een welkome oplossing voor uw drukke agenda. Met onze rekeningen voor advocaten bespaart u tijd en werk: ze zijn efficiënt, eenvoudig en snel in gebruik.

Kantoorrekening voor advocaten

Uw professioneel budget perfect gescheiden houden van uw persoonlijk vermogen? Dan is de kantoorrekening voor advocaten uw perfecte oplossing. Een aparte rekening exclusief voor de inkomsten en uitgaven van uw kantoor. Ideaal voor een nauwgezette opvolging van uw zakelijke cashflow. Bovendien krijgt u er één Pack Essential Pro of Flex Pro gratis bij!

Derdenrekening voor advocaten

Geld dat u beheert voor uw cliënten moet u scheiden van andere vermogens. Deze derdenrekening voor advocaten stemt overeen met alle wettelijke bepalingen. U houdt de bedragen apart en ze zijn nooit opeisbaar. Bovendien doet u dat tegen een aantrekkelijk tarief, want de derdenrekening voor advocaten is gratis.

Rubriekrekening voor advocaten

Een aparte rekening voor elk dossier? Dankzij de gratis rubriekrekening voor advocaten kunt u ongelimiteerd nieuwe rekeningen openen en sluiten. Zo hebt u altijd een perfect zicht op uw individuele fondsen. En daar hoeft u niet eens voor naar uw bank te gaan. Gebruik Easy Banking Business!

Rekening Voorlopig Bewind

Deze rekening volgt de wettelijke normen, maar is flexibel in gebruik. Met de Rekening Voorlopig Bewind voert u verschillende beheersdaden uit, in naam van uw cliënt. En geeft de vrederechter u een nieuwe machtiging? Dan wordt die zo snel mogelijk omgezet in een bevoegdheid. Zo speelt u kort op de bal en mist u geen enkele opportuniteit die het dossier vooruit kan helpen.

Ontdek Easy Banking Business

Beheer uw rekeningen waar en wanneer u wilt met Easy Banking Business. Een oplossing op maat om samen met uw adviseur vrije beroepen te ontdekken. Hij of zij is perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in uw sector.

Easy Banking Business

REKENINGEN EN KAARTEN

Onze oplossingen voor u

 • Pack Essential Pro

  De essentie voor het dagelijks beheer van uw bankzaken als ondernemer:

  • 1 professionele zichtrekening, 1 debetkaart en 1 kredietkaart*
  • uw transacties uitvoeren vanop afstand, waar en wanneer u wilt
  • extra voordelen

  Pack Essential Pro

 • Pack Flex Pro

  Flex Pro is een flexibele oplossing voor al uw uitgebreide behoeften als ondernemer:

  • tot 2 professionele zichtrekeningen, 3 gebruikers en 2 kaarten naar keuze binnen ons aanbod kredietkaarten*
  • digitale diensten
  • extra voordelen

  Pack Flex Pro

 • Easy Banking Business

  Beheer gemakkelijker uw dagelijkse geldstromen met deze online toepassing:

  • uitgebreid internetbankieren
  • veilig en gebruiksvriendelijk
  • bepaal zelf welke medewerker wat mag doen

  Easy Banking Business

 • Visa Business Blue kredietkaart

  Krijg met deze kredietkaart een beter zicht op uw professionele uitgaven. U kunt zorgeloos betalen, overal ter wereld en u behoudt een helder overzicht van uw uitgaven.

  Visa Business Blue

 • Debetkaart

  Betaal vlot en efficiënt met deze kaart, in België en alle Europese landen. U kunt overal veilig betalen en uw debetkaart personaliseren met uw bedrijfslogo.

  Debetkaart

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: