DAGELIJKS BANKIEREN

Professionele tankkaart

PRAKTISCH

Comfortabel tanken

Met de TotalEnergies-tankkaart biedt u uzelf en uw medewerkers een comfortabele oplossing om te tanken of uw wagen elektrisch op te laden.

UW VOORDELEN

Een groot netwerk en mooie kortingen

Profiteer van het uitgebreide netwerk van TotalEnergies-tankstations in België en Europa. En geniet tal van voordelen voor uw verbrandings-, elektrische en hybride voertuigen dankzij de TotalEnergies-fleetcard!

MEER INFO

Eenvoudige administratie

Tickets aan de pomp worden vervangen door een duidelijk en gedetailleerd overzicht van alle tankkosten. Zo wordt uw administratie eenvoudiger.

De troeven van uw kaart

Een uitgebreid netwerk: 550 TotalEnergies-stations in België en 18.000 in Europa. Ontdek ze op de website van TotalEnergies*.

 • Meer dan 20.000 elektrische laadpunten in België en 300.000 in Europa
 • Korting op uw tankbeurt in het TotalEnergies-station van uw keuze
 • Gratis pechbijstand** in België en in 35 Europese landen
 • Tol, parkeerplaatsen … Meer voordelen op de website van TotalEnergies*

Korting in het TotalEnergies-station van uw keuze

Profiteren van een korting bij elke tankbeurt? Kies nu voor de tankkaart van TotalEnergies en krijg 0,10 euro (btw inbegrepen) korting op de officiële prijs voor elke liter diesel of benzine die u tankt in een station naar keuze dat niet aan snelweg ligt. Tankt u CNG (Compressed Natural Gas), dan krijgt u op aanvraag een korting van 0,02 euro per kilo. Een mooi verschil op het eindresultaat van uw tankkosten.

Op aanvraag is er ook een formule beschikbaar met 0,05 euro (btw inbegrepen) op de officiële brandstofprijs per liter in alle TotalEnergies-stations, ook die aan de snelweg.

Promo voor starters en nieuwe klanten

Start u als ondernemer of bent u een nieuwe klant bij ons? Dan is de TotalEnergies-kaart één jaar lang gratis, u betaalt dus geen administratie- of beheerkosten. Vraag de kaart hieronder aan en vermeld de promocode ‘STARTERS’ op het formulier van TotalEnergies*.

Uw TotalEnergies-tankkaart aanvragen kan snel en eenvoudig online.Online aanvragen

Gratis pechverhelping

Pech onderweg? TotalEnergies Assistance helpt u uit de nood in België en 35 andere landen in Europa. Bewaar uw TotalEnergies Clubkaart altijd in uw voertuig. Telkens u minstens 25 liter tankt en de TotalEnergies Club-kaart valideert, geniet u 3 weken gratis pechverhelping voor het voertuig dat u online bij TotalEnergies Club inschreef. Meer weten? Ontdek alles over TotalEnergies Assistance in de algemene voorwaarden.

Tarief

Maandelijkse vergoeding: 

 • 1,50 euro per kaart (exclusief btw) voor een standaard chipkaart
 • 2,50 euro per kaart (exclusief btw) voor een contactless chipkaart, waarmee u ook elektrisch kunt laden in 70.000 Europese stations

Wettelijke informatie

Aanbieding exclusief voor professionele klanten bij BNP Paribas Fortis. Voor deze dienst treedt BNP Paribas Fortis op als tussenpersoon voor Total Energies Marking Belgium nv, Handelsstraat 93, 1040 Brussel – BTW 0403.063.902.

* Door te klikken op deze link, verlaat u de beveiligde interface van BNP Paribas Fortis en wordt u doorverwezen naar een interface van derden. Houd er rekening mee dat als u de website van BNP Paribas Fortis verlaat, u onderworpen bent aan het privacy- en veiligheidsbeleid van die website van derden. BNP Paribas Fortis is niet verantwoordelijk voor die externe website of voor de inhoud ervan, en bevestigt in geen geval de actualiteit, juistheid, wettigheid of volledigheid van de informatie, producten of diensten die op de website worden aangeboden. Bovendien verleent BNP Paribas Fortis geen enkel recht met betrekking tot die website of de inhoud ervan. Met vragen over de inhoud of het beleid van de externe website moet u zich dan ook wenden tot die website.

DAGELIJKS BANKIEREN

Ook interessant voor u

 • Pack Essential Pro

  De essentie voor het dagelijks beheer van uw bankzaken als ondernemer. U beschikt over 1 professionele zichtrekening, 1 debetkaart en 1 kredietkaart*.

  Ontdek Pack Essential Pro

 • Zichtrekening Pro

  Een rekening om de inkomsten en uitgaven van uw zaak te beheren. Bovendien is deze zichtrekening eenvoudig te combineren met andere diensten aan stukprijs.

  Ontdek Zichtrekening Pro

 • Betalen via domiciliëring

  Betaal uw terugkerende facturen automatisch, met of zonder variabel bedrag, via een domiciliëring. Uw periodieke betalingen gebeuren vanzelf en u betaalt nooit te laat.

  Ontdek betalen via domiciliëring

 • Visa Business Blue kredietkaart

  Met deze kredietkaart* krijgt u een beter zicht op uw professionele uitgaven. U betaalt zorgeloos overal ter wereld en beschikt over een helder overzicht van uw uitgaven.

  Ontdek Visa Business Blue

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: