DAGELIJKS BANKIEREN

Uw adviseur via videogesprek

PRAKTISCH

Uw adviseur dichtbij

U wilt uw projecten bespreken met een adviseur van de Ondernemersbank? Dan hoeft u zich niet te verplaatsen: maak een afspraak voor een videogesprek, snel en veilig.

UW VOORDELEN

Onze expertise, altijd en overal

Zonder extra kosten en in alle veiligheid ontmoet u uw adviseur via uw smartphone, tablet of computer. Uw adviseur deelt eenvoudig zijn of haar scherm en documenten om tijd te besparen.

MEER INFO

Contacteer ons

U bent Advice Pro klant? Contacteer uw relatiebeheerder voor een afspraak. U bent nog geen klant of geen Advice Pro klant? Bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 – van 7 tot 22 uur tijdens de week en van 9 tot 17 uur op zaterdag – en maak een afspraak.

VIDEO
Uw adviseur dichtbij dankzij het videogesprek
Ontdek alle voordelen van videobellen met uw adviseur via Teams.
De voordelen van het videogesprek
Profiteer van de vele voordelen van videobellen: tijdwinst, delen van scherm en documenten en nog zoveel meer.
Uw videogesprek via Teams
Maak een afspraak met uw adviseur en klik op de link die u terugvindt in de bevestigingsmail om deel te nemen aan het gesprek.
Hoe werkt een videogesprek via Webex?
Maak een afspraak met uw adviseur en klik op de unieke link die u in uw bevestigingsmail terugvindt.

Een verrichting doen?

  • Easy Banking App

    Met uw mobiele bank kunt u uw rekeningsaldo nakijken, uw betalingen van en naar klanten en leveranciers uitvoeren en gemakkelijk uw bank contacteren in alle veiligheid, waar u ook bent.Met uw mobiele bank kunt u uw rekeningsaldo nakijken, uw betalingen van en naar klanten en leveranciers uitvoeren en gemakkelijk uw bank contacteren in alle veiligheid, waar u ook bent.

    Ontdek Easy Banking App

  • Easy Banking Web

    Met uw online bank beheert u uw betalingen, uw verzekeringen, uw beleggingen en zoveel meer in alle rust bij u thuis.

    Ontedek Easy Banking Web

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: