BNP Paribas Fortis werkt samen met Beego voor digitale begeleiding op maat

In de digitale wereld van vandaag kunnen velen niet meer zonder online en mobiel bankieren. Bij BNP Paribas Fortis spannen we ons in om ervoor te zorgen dat elke klant voluit van deze diensten gebruik kan maken. Daarom zijn we blij dat we de handen in elkaar hebben geslagen met Beego, een organisatie die de digitale kloof in België helpt te dichten.

BNP Paribas Fortis en DigitAll: engagement voor digitale inclusie

Het partnership met Beego is een logisch gevolg van ons engagement in het kader van DigitAll, een coalitie van bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen die werken  aan een digitaal inclusief België.

Als medeoprichter van DigitAll zet BNP Paribas Fortis zich vol overtuiging in voor de sensibilisering op het vlak van digitale inclusie. Eén van de concrete acties om de digitale inclusie te versterken is de samenwerking met Beego.

BNP Paribas Fortis en Beego: digitale coaches en ateliers, gratis en laagdrempelig

We begrijpen dat de stap zetten naar digitaal bankieren voor sommigen best ingewikkeld lijkt. Maar als uw vertrouwde financiële partner staan we klaar om u ook daar bij te helpen. Precies daarom zijn we gaan samenwerken met Beego. Deze organisatie, die werkt met informaticastudenten, geselecteerd op basis van hun technische kennis, heeft als missie de digitale kloof in België te helpen dichten.

Dit najaar staan in ons kantorennet twee voormiddagen per week tientallen digitale coaches van Beego klaar om klanten te helpen en al hun vragen over online en mobiel bankieren te beantwoorden.