SPAREN EN BELEGGEN

Beleggingsaanbod van de maand

Beleggingsproducten volgens de markt

We bieden producten aan op basis van de marktomstandigheden. De producten van de maand, met volledige of gedeeltelijke kapitaalbescherming, zijn bedoeld voor beleggers die een bepaald bedrag in één keer wensen te beleggen. Dit is meestal mogelijk vanaf 1.000 euro.

Beleggen in obligaties houdt risico's in. Potentiële beleggers worden daarom verzocht om, vóór de aankoop van een obligatie, het Prospectus te lezen, en in het bijzonder het gedeelte waarin de risico's van de obligatie worden beschreven. Voor elk van de emissies die hieronder worden voorgesteld, vindt u het Prospectus en de overige wettelijke documenten in de productbeschrijving.

Obligaties

Als u een obligatie koopt, leent u geld aan de emittent. In ruil daarvoor verbindt de emittent zich ertoe om u, gedurende de looptijd van de obligatie, een jaarlijkse coupon uit te betalen en u uw kapitaal terug te betalen op de eindvervaldag (behalve bij faillissement of risico op faillissement van de emittent). Meer informatie hierover vindt u in de kennisfiche ‘Obligaties’.

Obligaties in euro

Inschrijven en opvolgen van uw belegging doet u zelf via Easy Banking Web, zonder tussenkomst van een adviseur.

Klik op de naam van de obligatie voor alle kenmerken en risico's van het product, het Prospectus en de wettelijke documenten, en om online in te schrijven.

BNP Paribas Fortis (BE) EUR 3,75% 10062025

BNP Paribas Fortis (BE) EUR 3,50% 05072027

BNP Paribas Fortis (BE) EUR 3,55% 05072029

Gestructureerde obligaties

Een gestructureerde obligatie (Structured Note) is een potentieel complex instrument, meestal uitgegeven door een financiële instelling. Het maakt gebruik van een combinatie van complexe financiële technieken om een rendement te bieden dat gekoppeld is aan de prestatie van een onderliggende waarde, zoals een beursindex of een rentevoet. De looptijd van een gestructureerde obligatie is altijd vast.

Gestructureerde obligaties in euro

De volgende gestructureerde obligaties geven recht op een terugbetaling van 100% van het belegde bedrag (exclusief instapkosten) op de eindvervaldag (behalve bij faillissement of risico op faillissement van de emittent). Meer informatie hierover vindt u in de kennisfiche ‘Gestructureerde producten met 100% kapitaalbescherming op de vervaldag’.

Om in te schrijven, contacteer uw gebruikelijke contactpersoon of bel het Easy Banking Centre.

Al onze spaar- en beleggingsproducten

U grasduint liever meteen door ons aanbod? We deelden het voor u in per productcategorie. Zo vindt u makkelijk een belegging die bij u past.

Ontdek ons aanbod

Meer informatie over onze producten? Neem contact op met een van onze adviseursBel 02 433 41 34
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: