DAGELIJKS BANKIEREN

De bank voor jongeren

Heb je kinderen of sta je als jongere op het punt om je eerste stappen in de bankwereld te zetten? Hier vind je de producten en diensten die je het leven makkelijker maken.

Naar financiële onafhankelijkheid

Je kind groeit op en krijgt misschien al wat zakgeld om te leren omgaan met geld. Een cinematicket kopen, een broodje of een snack, een nieuwe manga … Dankzij ons aanbod voor jongeren begeleid je je kind op de weg naar financiële onafhankelijkheid. Met behoud van controle en in alle veiligheid.

 • Welcome Pack

  Met het Welcome Pack geniet je kind helemaal gratis van zijn of haar eigen betaalrekening en, mits jouw goedkeuring, een debetkaart. Je behoudt op elk moment de controle via Easy Banking Web/App.

  Ontdek het Welcome Pack

 • Online en mobiele bank

  Budgetbeheer, de eerste aankopen of verrichtingen via de computer, smartphone of tablet: jij bepaalt waar je kind toegang toe heeft en houdt zicht op alle uitgaven.

  Naar meer zelfstandigheid

 • Op eigen benen

  Je kind groeit op en wordt zelfstandiger. Ook financieel. Zakgeld, spaarpot, de eerste aankoop …

  Samen helpen we hem of haar op weg, in alle veiligheid.

  Lees het artikel

Een nieuwe stap in het leven

Ga je verder studeren? Of start je op je eerste job? Misschien trek je wel naar het buitenland? Ontdek onze oplossingen op maat van wat jij nodig hebt.

 • Hello4You rekening

  Een gratis betaalrekening*, een debetkaart en een Hello kredietkaart** gratis het eerste jaar.

  Ontdek Hello4You

 • Online en mobiel bankieren

  Met Easy Banking App en Easy Banking Web heb je toegang tot uw bank op computer, smartphone of tablet, zowel thuis als onderweg.

  Meer weten

 • Studeren in het buitenland

  Hoe betaal ik in het buitenland, hoe vind ik een huurwoning, welke verzekeringen heb ik nodig? Je ontdekt het hier!

  Lees het artikel

We zijn er voor u

 • Maak een afspraak

  Vanop afstand of op kantoor, uw adviseur helpt u graag verder op afspraak, tijdens de week van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 20 uur, op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur.

  Maak een afspraak

 • Een snelle vraag

  Een vraag? Onze adviseurs staan voor u klaar, overdag en ‘s avonds. Om u te begeleiden, adviseren of een antwoord te geven op al uw vragen.

  Een expert aan de lijn

 • Advies via videogesprek

  Vanop afstand geniet u van dezelfde expertise als op kantoor. In alle veiligheid en wanneer het voor u past.

  Plan een videogesprek

Wettelijke informatie

Easy Banking App is er gratis voor alle klanten vanaf 12 jaar met een Easy Banking Web contract (beschikbaar vanaf 7 jaar) en een debetkaart. BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: