DAGELIJKS BANKIEREN

Rekeningen voor notarissen

Huwelijkscontracten, nalatenschappen, een openbare verkoop ... Met onze aangepaste rekeningen voor notarissen beschikt u over een veelzijdig aanbod van zicht- en effectenrekeningen op maat. U volgt elk dossier efficiënt op, en zo bespaart u uzelf en uw medewerkers veel tijd en werk.

Studierekening voor notarissen

Een aparte rekening voor de inkomsten en uitgaven van uw kantoor. Zo blijft uw professioneel budget perfect gescheiden van uw privévermogen. Ideaal voor de nauwgezette opvolging van uw zakelijke cashflow. Bovendien krijgt u één Pack Essential Pro of Flex Pro gratis bij uw studierekening!

Derdenrekening voor notarissen

Deze rekening is de referentierekening voor uw klanten of derden. U ontvangt of beheert er tijdelijk de fondsen die u later doorstort aan uw klanten of derden. Deze rekening stemt overeen met alle wettelijke bepalingen: ze houdt de bedragen apart en de activa zijn nooit opeisbaar. En een extra voordeel voor u: de derdenrekening voor notarissen is gratis.

Rubriekrekening voor notarissen

Een aparte rekening voor elk dossier? Met de gratis rubriekrekening voor notarissen is dat mogelijk. U kunt online onbeperkt nieuwe rekeningen openen, beheren en sluiten. Via Easy Banking Business doet u het allemaal rustig thuis of op kantoor. Bij afsluiting van een rubriekrekening gebeurt de betaling van de interesten en kapitaal onmiddellijk en online.

Zonder loket, met Easy Banking Business

Uw rekeningen beheren waar en wanneer het u past? Dat doet u met Easy Banking Business. U regelt uw rekeningen snel en eenvoudig van thuis of op kantoor. En via uw laptop of pc logt u in wanneer het u past.

Meer weten over onze aangepaste diensten voor notarissen? Kom praten met een adviseur vrije beroepen. Die is perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in uw sector.

Meer weten

DAGELIJKS BANKIEREN

Meer oplossingen voor notarissen

 • Pack Essential Pro

  De essentie voor het dagelijks beheer van uw bankzaken als ondernemer.

  Ontdek Pack Essential Pro

 • Pack Flex Pro

  Flex Pro is een flexibele oplossing voor al uw uitgebreide behoeften als ondernemer.

  Ontdek Pack Flex Pro

 • Visa Business Blue kredietkaart

  Krijg met deze kredietkaart een beter zicht op uw professionele uitgaven.

  Ontdek de kredietkaart

 • Debetkaart

  Betaal vlot en efficiënt met deze kaart, in België en alle Europese landen.

  Ontdek Debetkaart

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: