DAGELIJKS BANKIEREN

Zakelijke debetkaart

PRAKTISCH

Gemakkelijk betalen en geld afhalen

De debetkaart is een betaalkaart gekoppeld aan een professionele zichtrekening. U gebruikt ze om te betalen aan de kassa of op het internet, en om geld uit de muur te halen.

UW VOORDELEN

Hier en in de rest van Europa

U gebruikt de debetkaart hier en in de rest van Europa of daarbuiten als u dat aanvraagt. Bovendien is onze debetkaart uw persoonlijke sleutel tot onze Self-automaten.

MEER INFO

Uw bankzaken geregeld waar en wanneer u wilt

Met de professionele debetkaart krijgt u toegang tot Easy Banking Business. Daarmee regelt u uw professionele bankzaken waar en wanneer u zelf wilt, overal ter wereld.

Waarom kiezen voor onze debetkaart?

 • flexibele gebruikslimieten
 • betalen en geld afhalen in heel Europa, maar ook wereldwijd op aanvraag
 • onmiddellijke vervanging bij verlies, diefstal of een defect
 • uw bankzaken geregeld waar en wanneer u wilt, via Easy Banking Business

Altijd en overal uw rekeningen beheren?

U hebt al een zichtrekening met debetkaart? Dan mag Easy Banking of Easy Banking Business niet ontbreken voor een nóg efficiënter financieel beheer.

Uw betaalkaart gebruiken buiten Europa

Op reis buiten Europa? Activeer uw kaart in Easy Banking App. De wijzigingen gaan dan onmiddellijk in, ook in het buitenland. Wilt u dit toch liever door ons laten uitvoeren? Kom langs in een van onze kantoren of contacteer ons op het nummer 02 762 60 00.

 

 

Extra’s voor uw debetkaart

Wilt u een medewerker toegang tot geven tot de Self bank of contant geld op uw professionele rekening storten? Ook dat is mogelijk.

De Access Card

Met de Access Card krijgt u of een medewerker toegang tot de Self bank en Easy Banking Business, maar kan er geen betaling worden uitgevoerd via de betaalterminal.

De Cash Deposit Card

Uw dagelijkse inkomsten meteen op uw rekening storten? Met de Cash Deposit Card krijgt u of uw medewerker toegang tot de Self bank en stort u een contant bedrag op uw professionele rekening. Zo sluit u de kans op verlies of diefstal uit.

Nieuw: Bancontact-Visa Debit-debetkaart

Contactloos betalen, online betalen … onze betaalbehoeften zijn veranderd. Daarom vervangen we dit jaar uw Bancontact-Maestro-debetkaart door de nieuwe Bancontact-Visa Debit-debetkaart, zonder bijkomende kosten. U hoeft hiervoor niets te doen.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? U vindt alle details in het document dat we voor u selecteerden: Algemene voorwaarden bankkaart

Ontdek meer professionele betaalkaarten

 • Visa Business Blue

  Krijg met deze kredietkaart* een beter zicht op uw professionele uitgaven en betaal zorgeloos, overal ter wereld.

  Ontdek Visa Business Blue

 • Mastercard Business Silver

  Met deze kredietkaart* vermijdt u dat uw professionele uitgaven een administratief doolhof worden.

  Ontdek Mastercard Business Silver

 • Tankkaart**

  Gebruik de tankkaart in alle Total-stations in België en in de rest van Europa. Bovendien recupereert u efficiënter btw.

  Ontdek onze tankkaart

**Wettelijke informatie

Aanbieding exclusief voor professionele klanten bij BNP Paribas Fortis. Voor deze dienst treedt BNP Paribas Fortis nv op als tussenpersoon voor Circle K Belgium nv, Anspachlaan 1 bus 2, 1000 Brussel – BE 0803.261.750 – RPR Brussel.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: