DAGELIJKS BANKIEREN

Easy Banking Centre voor ondernemers

PRAKTISCH

Team van specialisten

Informatie of advies nodig in verband met uw professionele activiteit? Reken op de expertise van onze adviseurs voor ondernemers in het Easy Banking Centre.

UW VOORDELEN

Ruime openingsuren

U belt hen wanneer het ú best past. Ook na de kantooruren. Onze adviseurs staan voor u klaar op werkdagen van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

MEER INFO

Videogesprek of telefoon

Voor uitgebreid advies, maak een afspraak voor een videogesprek. Een snelle vraag? Via onze beveiligde telefoonlijn bereikt u meteen de juiste expert.

Voor al uw professionele bankzaken

Informatie en advies met kennis van zaken

Als zelfstandig ondernemer of vrije beroeper kunt u met al uw vragen terecht bij de adviseurs van uw lokale Easy Banking Centre. Stuk voor stuk getrainde specialisten met een goede kennis en begrip van uw uitdagingen. Van rekeningen en kaarten tot kredieten, verzekeringen, pensioen, mobiliteit … Onze adviseurs zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing. Wanneer het u past, zonder u te verplaatsen.

Hoe contacteert u ons?

 • Een videogesprek boeken

  In een online videogesprek praat u en wisselt u documenten uit met een adviseur alsof u in dezelfde ruimte zit. Zo krijgt u advies waar en wanneer het u past.

  Maak een afspraak

 • Bellen via telefoon

  Een dringende vraag in verband met uw activiteit? Bel onze beveiligde telefoonlijn 02 433 43 31 met keuzemenu, en kies het onderwerp waarvoor u belt.

  Maak uw Easy Banking Phone-code aan

 • Bellen via de app

  Een vraag over uw privébankzaken? Krijg nog sneller een specialist te spreken via Easy Banking App op uw smartphone. Voor u het weet, hoort u: “Waarmee kan ik u helpen?”

  Download de app

ONTDEK HET IN VIDEO
Een kijkje achter de schermen
Maak kennis met uw adviesteam
Onze adviseurs staan elke dag voor u klaar om u te adviseren over uw professionele bankzaken. Wanneer en zoals u dat wilt, via videogesprek of telefoon. Ontdek hoe ze allen samen hun beste beentje voorzetten voor u.

Projectbegeleiding en consulting

Face-to-face afspraken

Wenst u voor een complexer project globale opvolging door een adviseur in uw bankkantoor? Of wilt u een expert fiscaliteit, subsidies of landbouw persoonlijk consulteren?

Dan kunt u kiezen voor een prestatievergoeding* per project of voor het dienstenpakket Advice Pro.

 

Ook interessant voor u

 • Hoe werkt het online videogesprek?

  U vraagt telefonisch of online een afspraak aan voor een videogesprek. Dat verloopt via het Cisco Webex-platform. Zodra de afspraak bevestigd is, krijgt u een uitnodigingsmail met alle details en een link naar het platform. Ontdek hoe het werkt.

  Bekijk de video’s

 • Hoe digitaal is uw zaak of praktijk?

  Klanten zoeken steeds vaker online naar producten en diensten. En willen digitaal kunnen betalen op hun manier. Hoe goed bent u mee met het digitale verhaal? Doe de test en krijg praktische tips. Want met een goede digitale strategie vergroot u uw omzetcijfer.

  Ga voor online ondernemen

 • Hoe goed bent u verzekerd als ondernemer?

  Uw leven, uw onderneming en de wereld rondom ons zijn voortdurend in beweging. Zijn uw verzekeringen nog up-to-date? Vraag een gratis check-up aan onze adviseurs. Samen zorgen we dat uw onderneming en uw gezinsinkomen optimaal beschermd zijn.

  Ontdek ons verzekeringsaanbod

Meer weten over ons aanbod voor ondernemers?Bel 02 433 43 31
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: