Welke betalingen vind ik in de rubriek Regelmatige betalingen?

De rubriek 'Regelmatige betalingen' bevat de uitgaven die u regelmatig verricht (wekelijks, halfmaandelijks, maandelijks, tweemaandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks). Het overzicht is gebaseerd op uw betalingen van de afgelopen twee jaar. Het kan hierbij gaan om het aflossen van kredieten, het betalen van verzekeringspremies, kosten verbonden aan abonnementen of inschrijvingen op diverse diensten. Het bedrag dat word vermeld naast elke verrichting is het laatste bedrag dat u hebt betaald.

Ziet u in deze lijst een mogelijkheid om te besparen, bijvoorbeeld door een dienst op te zeggen die u niet meer gebruikt? Neem dan contact op met de schuldeiser/dienstverlener.

Hebt u onlangs het bedrag gewijzigd of een abonnement opgezegd? Het kan even duren voordat dit zichtbaar is in het overzicht van uw regelmatige betalingen.

Nog steeds hulp nodig?

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: