DAGELIJKS BANKIEREN

SoSimply: betrouwbare vaklui voor uw duurzame renovatie

PRAKTISCH

Uw renovatieproject

U wilt investeren in het comfort en de duurzaamheid van uw woning en bent op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve vakman. Zo verlaagt u mogelijks uw energiefactuur, verkleint u uw ecologische voetafdruk en verhoogt u de waarde van uw woning.

UW VOORDELEN

Door professionele vaklui

SoSimply is een netwerk van gekwalificeerde en ervaren vaklui voor duurzame renovaties tegen marktconforme prijzen  met correcte doorlooptijden. Wij brengen u in contact en de door u gekozen vakman zorgt voor een vlot verloop van uw project.

MEER INFO

Contacteer ons

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte van een vakman? Vul dan het formulier in via ‘Vertel ons over uw project’. Een adviseur van uw kantoor neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar een duurzame woning

Met SoSimply bent u zeker van een professionele vakman voor een van deze duurzame renovaties:

  • dakisolatie
  • installatie en vervanging van ramen en deuren
  • opmaak EPC-certificaat
  • installatie zonnepanelen
  • installatie warmtepomp

Uw renovatieproject in goede handen

Dankzij een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde vakmensen en een doorgedreven begeleiding is uw renovatieproject in goede handen.

Kwaliteitsgarantie

Met de SoSimply-garanties bent u zeker van een kwalitatieve uitvoering. Een absolute must in het duurzaam bouwen en/of renoveren van uw woning.

Snel en correct

SoSimply zorgt samen met uw vakman voor een snelle planning van uw werkzaamheden tegen een correcte en marktconforme prijs.

Een erkende vakman

Dankzij het netwerk van 400 gekwalificeerde professionals over heel België vindt u altijd een geschikte vakman. Ze voldoen aan de strengste voorwaarden om deel te mogen uitmaken van SoSimply.

Uw duurzame bijdrage

Door te investeren in meer duurzaamheid en comfort verhoogt u de waarde van uw woning, verlaagt u potentieel uw energiefactuur en draagt u mee bij tot een beter klimaat.

Gepersonaliseerd advies

SoSimply is er om u te ontzorgen in uw zoektocht naar geschikte vaklui voor uw project en begeleidt u met gericht advies.

Duurzaam renoveren

Voor volgende duurzame renovaties kunt u een beroep doen op SoSimply:

  • dakisolatie
  • installatie en vervanging van ramen en deuren
  • opmaak EPC-certificaat
  • installatie zonnepanelen
  • installatie warmtepomp

In drie stappen naar de juiste vakman

1

Vul het formulier in

Vul uw gegevens en het type renovatieproject in op het formulier dat via ‘Vertel ons over uw project’ beschikbaar is.

2

Een adviseur belt u op

Een adviseur van uw kantoor neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw project te bespreken.

3

Vrijblijvende offerte

SoSimply begeleidt u bij het vinden van de geschikte vakman, die u een vrijblijvende offerte bezorgt voor uw project.

Uw vastgoedproject

Meer weten over duurzaam renoveren? Ontdek welke premies u kunt krijgen, wat het verschil is tussen EPB en EPC, hoe uw energieverbruik te verminderen en andere nuttige informatie.

Naar het artikel

Wettelijke informatie

AG Insurance nv – Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be. Verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv – Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden agent, vergoed door commissies, voor AG Insurance nv. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance nv.

SoSimply is een commerciële benaming van Homeras NV, Kantersteen 47, 1000 Brussel, RPR Brussel – BTW BE0640.711.130. BNP Paribas Fortis wordt vergoed door SoSimply.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: