VERZEKEREN

Verzekering Top Ongevallen van AG

PRAKTISCH

Beschermd bij ongevallen

Een ongeval in uw privéleven is snel gebeurd. Met Top Ongevallen van AG beschermt u zich tegen de financiële gevolgen van de lichamelijke schade die u of uw gezin lijdt.

UW VOORDELEN

Voor uw kinderen, uw familie of uzelf

U kiest wie u allemaal beschermt. Zo kan al wie u dierbaar is een uitgebreide dekking naar keuze genieten bij een ongeval met lichamelijk letsel. Waar ook ter wereld het voorvalt.

MEER INFO

Simuleer en vraag uw ongevallen verzekering aan

Meld u aan en maak een gepersonaliseerde simulatie. Rond vervolgens uw contract af samen met een van onze adviseurs. Zo bent u vanaf de gewenste datum verzekerd.

Top Ongevallen, een omniumverzekering

De ongevallenverzekering is een essentiële aanvulling op uw familiale verzekering, want die vergoedt alleen de schade aan anderen. Top Ongevallen dekt ook uw eigen financiële schade.

 • de dekking geldt voor ongevallen in het privéleven, inclusief verkeersongevallen (ook met de motor)
 • wereldwijd, dus ook op vakantie
 • u kiest wie u beschermt: uw kinderen of uw hele gezin of alleen uzelf
 • maak de verzekering op uw maat door dekkingen en maximale bedragen te bepalen

Mooie kortingen op uw Top Ongevallen verzekering

Tot 30 juni 2024 kunt u korting krijgen bij het afsluiten van een nieuw contract Top Ongevallen

Totaalklant Verzekeringen -10%

Ontvang 10% korting gedurende de hele looptijd van uw contract, en dat als u bij BNP Paribas Fortis ook beschikt over:

Welkomstgeschenk -10%

Ontvang 10% korting tijdens het eerste jaar van uw contract, wanneer u niet voldoet aan de voorwaarden voor de korting ‘Totaalklant Verzekeringen’.

Tussenkomsten van uw Top Ongevallen verzekering

Van de terugbetaling van uw medische kosten, tot een dagelijkse vergoeding bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid, de Top Ongevallen verzekering kent tal van voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje.

Terugbetaling van uw medische kosten

Zowel consultaties als eventuele ingrepen worden terugbetaald. Maar onder medische kosten valt ook bv. repatriëring. Dit na de terugbetaling die u krijgt van uw ziekenfonds.

Waarborg kosten dierenarts

Deze waarborg is inbegrepen in alle verzekeringsformules en komt tussen bij een ongeval met uw hond of kat. Maximaal 1 ongeval per jaar en maximaal 1.000 euro met een vrijstelling van 100 euro.

Bij blijvende invaliditeit ontvangt u een kapitaal

U ontvangt een eenmalig forfaitair bedrag voor de financiële gevolgen op lange termijn. En dat al bij een permanente invaliditeit vanaf 1%.

Dagelijkse vergoeding bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid

De ongevallenverzekering compenseert de directe gevolgen van het ongeval. Zoals een kinderoppas. Het gaat om een forfaitair bedrag per dag. U kiest of u deze optie neemt voor uzelf en uw partner.

Een kapitaal voor de nabestaanden bij overlijden

Met Top Ongevallen zorgt u ook voor wie achterblijft als u of een gezinslid overlijdt. Want de nabestaanden krijgen een forfaitair bedrag.

U geniet psychologische bijstand

U kan 24/7 rekenen op bijstand na een ongeval. Zo geniet u dankzij onze partner AG indien nodig van 3 sessies bij de psycholoog na een ongeval of overlijden van een naaste.

Enkele voorbeelden

Top Ongevallen, uw geluk bij een ongeluk

In welke gevallen komt de Top Ongevallenverzekering tussen?

 • U valt van de ladder bij het klussen.
 • Uw partner glijdt uit op skivakantie.
 • Uw dochter botst met haar fiets of struikelt op de speelplaats.

Top Ongevallen verzacht de financiële gevolgen van ongevallen met lichamelijke letsels, zelf als u of een familielid aan de basis ligt van het ongeval. Deze persoonlijke ongevallenverzekering van onze partner AG vergoedt uw medische kosten.

Maar ook bij

 • onvoorziene kosten als gevolg van het ongeval (zoals thuishulp of een kinderoppas) bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid. U krijgt ook een vergoeding voor uw lichamelijke schade op lange termijn (bv. invaliditeit) en zelfs overlijden.
 • Ook de kosten van een dierenarts bij een ongeval met uw hond of kat zijn gedekt. Uw trouwe viervoeters maken tenslotte deel uit van uw gezin en verdienen een goede bescherming!

Personaliseer uw Top Ongevallen

Stel de verzekering op uw maat samen

U hebt de keuze uit 3 formules:

 • Omnium Kinderen: beschermt de kinderen van u en/of uw partner.
 • Omnium Gezin: beschermt uzelf, uw partner en de kinderen van u en/of uw partner.
 • Omnium Individu: beschermt uzelf als verzekeringsnemer.

En omdat uw gezelschapsdieren ook deel uitmaken van uw gezin, is de waarborg ‘Kosten dierenarts voor honden en katten’ in de 3 formules inbegrepen.

Pack Top Ongevallen+

Dit pack voorziet onder andere:

 • Huishoudhulp bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid.
 • Een verhoging tot 1.000 euro bij de terugbetaling van dierenartskosten voor uw hond of kat.
 • De terugbetaling van medische kosten tot 2.500 euro door een ongeval met een kleinkind op wie u past of een persoon die u helpt bij het verhuizen of uitvoeren van werken bij u thuis.

Tijdelijk aanbod: profiteer 6 maanden gratis van het Pack Top Ongevallen+ bij onderschrijving t.e.m. 31 mei 2024.

Cumuleerbaar met uw andere verzekeringen

U krijgt de vergoedingen van Top Ongevallen (voor tijdelijke arbeidsongeschiktheid, blijvende invaliditeit en overlijden) bovenop eventuele andere tussenkomsten. Zoals van uw mutualiteit of andere verzekeringen (bv. sport, school, familiale, verkeer …).

De omvang van uw bescherming

De belangrijkste gedekte risico’s

Types ongeval die gedekt zijn
 • Top Ongevallen dekt de financiële gevolgen van ongevallen met letsels die voorvallen in het privéleven. De verzekering biedt overal ter wereld bescherming

Types activiteiten die gedekt zijn
 • Top Ongevallen dekt activiteiten thuis, in het verkeer, tijdens het uitoefenen van een hobby, het (onbetaald) sporten, op reis, bij schoolse activiteiten…

Financiële gevolgen die gedekt zijn
 • medische kosten

 • inkomensverlies en kosten door tijdelijke arbeidsongeschiktheid

 • bij blijvende invaliditeit

 • bij overlijden

De belangrijkste niet-gedekte risico’s

 • het ongeval dat het gevolg is van een opzettelijke daad van de verzekerde of van de begunstigde

 • het ongeval te wijten aan het feit dat de verzekerde zich bevindt in staat van dronkenschap of een hiermee vergelijkbare toestand

 • het ongeval tijdens uw beroepsactiviteit of op de weg van en naar het werk

 • het ongeval overkomen tijdens luchtsporten (zoals parachutespringen, zweefvliegen, deltavliegen) zonder instructeur of piloot die de vereiste brevetten heeft en tijdens duiken dieper dan 40 meter of zonder instructeur

 • het ongeval overkomen tijdens het beoefenen van een extreme sport zoals klifduiken, benji, wingsuitvliegen, schansspringen en freeride evenals tijdens de deelname aan paardenwedrennen, snelheidswedstrijden met gebruik van een vervoermiddel, wedstrijden van een winter-, gevechts- of verdedigingssport

Ontdek de volledige lijst van alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • De exacte omvang van de waarborgen vindt u in de algemene voorwaarden van deze verzekering. U ontdekt de voornaamste kenmerken van de verzekering in het informatiedocument. U kunt deze documenten ook gratis opvragen in elk kantoor of via het Easy Banking Centre op 02 433 41 30.

Meer weten

Deze documenten bieden aanvullende informatie over Top Ongevallen

Dit verzekeringscontract naar Belgisch recht wordt afgesloten voor een periode van 1 jaar met stilzwijgende verlenging voor dezelfde looptijd, behalve als één van de partijen zich er minstens drie maanden voor het einde van het contract volgens de wettelijke vormen tegen verzet.

Niet tevreden?

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.: 02 547 58 71,
info@ombudsman-insurance.be -
www.ombudsman-insurance.be.

Bereken de premie van uw ongevallen verzekering en teken meteen in 3 stappen in

Maak een gepersonaliseerde simulatie

1

Identificeer u en bereken vrijblijvend de prijs van uw ongevallen verzekering

2

Rond uw contract af samen met uw adviseur tot uw dienst in het kantoor of via de telefoon

3

Onderteken uw contract in het kantoor of via uw Easy Banking Web

Online simuleren? Lees eerst aandachtig deze pagina, daarna kunt uUw verzekering simuleren

Ontdek onze andere verzekeringen

 • Familiale verzekering

  De familiale aansprakelijkheidsverzekering dekt u en uw gezin tegen materiële schade of lichamelijk letsel aan een derde partij.

  Ontdek de Familiale verzekering

 • Providis Globale Rechtsbijstand

  Deze rechtsbijstandverzekering beschermt u en uw gezinsleden op veel verschillende rechtsgebieden en situaties.

  Ontdek Providis Globale Rechtsbijstand

 • Voertuigverzekeringen

  Verplaats u zonder zorgen in België en het buitenland met uw voertuigverzekeringen op maat.

  Meer weten

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: