DAGELIJKS BANKIEREN

Kredietkaart Visa Gold

PRAKTISCH

Betaal met uitstel

De Visa Gold kredietkaart* biedt u een uitgavenlimiet vanaf 5.000 euro/maand voor al uw aankopen. U betaalt vandaag en het bedrag gaat pas bij het begin van de volgende maand van uw betaalrekening.

UW VOORDELEN

Doeltreffend beschermd

Met uw Visa Gold kredietkaart betaalt u uw vliegtickets, vakantie of aankopen en bent u beschermd dankzij de 4 inbegrepen verzekeringen van AG. Annulering of schade? Uw kredietkaart biedt een doeltreffende bescherming.

MEER INFO

Betaal in alle veiligheid

Betalen met een kredietkaart is veilig. We investeren voortdurend in de nieuwste technologieën om u een betrouwbare bescherming te garanderen en fraude te vermijden.

De Visa Gold kredietkaart biedt u tal van voordelen

Van een doeltreffende bescherming tot een vlot beheer van uw kaart, ontdek alle voordelen van de Visa Gold kredietkaart.

Een doeltreffende bescherming

Bij uw Visa Gold kredietkaart zijn 4 verzekeringen inbegrepen. Die dekken uw (online) aankopen én beschermen u tegen kaartfraude en de annulering van uw reis.

Online en wereldwijd

Met uw Visa Gold kredietkaart betaalt u al uw aankopen online of in de winkel, contactloos of via uw mobiele toestel. En dat wereldwijd.

Inbegrepen in uw Pack

De Visa Gold kredietkaart is inbegrepen in het Premium Pack. Bovendien heeft u met dat Pack recht op een tweede gratis kredietkaart*.

Uw kaart vlot beheren

Wereldwijd betalen (de)activeren, online of contactloos betalen (de)activeren, uw limieten voor opnames en afhalingen aanpassen … U regelt alles eenvoudig zelf in Easy Banking App of Web.

De omvang van uw bescherming

De voornaamste gedekte risico’s

 • De reisannulatieverzekering
  Reisannulering bij ziekte, ongeval, overlijden of ernstige materiële schade. Let wel: u moet de reis in kwestie voor uzelf en/of uw familie voor minstens 70% betaald hebben met uw kredietkaart.

 • De verzekering aankoopgarantie
  Diefstal of accidentele beschadiging van het goed dat u aankocht met uw kredietkaart, binnen de 120 dagen na aankoop of levering.

 • De verzekering aankoopgarantie internet
  Niet-levering binnen de 90 dagen van het goed dat u op het internet aankocht en betaalde met uw kredietkaart, of wanneer de levering niet conform blijkt of gebreken vertoont.

 • De verzekering kaartfraude
  De franchise als iemand frauduleus met uw kredietkaart betaalt of geld opvraagt.

De voornaamste niet-gedekte risico’s

 • De reisannulatieverzekering
  Annulering van reizen gereserveerd in het kader van uw beroep of handelsactiviteiten, of in geval van faillissement van de touroperator.

 • De verzekering aankoopgarantie
  Het gewoonweg kwijtraken of verdwijnen van uw aankopen.

 • De verzekering aankoopgarantie internet
  Niet-levering van uw aankoop door een staking bij de post of de koerierdienst.

 • De verzekering kaartfraude
  De franchise als het frauduleus gebruik mogelijk werd door een door u gemaakte opzettelijke fout of door uw medeplichtigheid, omdat u de kaart en de geheime code bij elkaar of op een onveilige manier hebt bewaard.

Ontdek de volledige lijst van alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • De exacte omvang van de waarborgen, beperkingen en aansluitingsvoorwaarden vindt u in de algemene voorwaarden van het product. Die zijn gratis verkrijgbaar in uw kantoor of op www.bnpparibasfortis.be. Voor meer info kunt u terecht in uw kantoor, of u kunt bellen naar het Easy Banking Centre op het nummer 02 762 60 00.

  De verzekering Gold Card Insurance van AG, inbegrepen in de Visa Gold kredietkaart, uitgegeven door BNP Paribas Fortis, is een collectieve verzekering naar Belgisch recht, onderschreven door BNP Paribas Fortis (de verzekeringsnemer) bij AG (de verzekeraar). De houder van die kredietkaart is automatisch aangesloten. Zijn aansluiting bij die verzekering eindigt als hij zijn verzekerde kredietkaart niet vernieuwt, als de verzekerde kaart opgezegd wordt of als het collectieve verzekeringscontract stopt, om welke reden ook. Zodra de aansluiting beëindigd is, eindigt ook de dekking, ook voor goederen die u reeds betaalde met de kredietkaart.

Niet tevreden?

Klachten kunnen ingediend worden per post naar BNP Paribas Fortis nv – Dienst Klachtenbeheer – Warandeberg 3, 1000 Brussel of via e-mail naar klachtenbeheer@bnpparibasfortis.com.

Als de voorgestelde oplossing u geen voldoening schenkt, kunt u het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen via e-mail naar info@ombudsman-insurance.be, per post naar de Meeûssquare 35, 1000 Brussel of via de website www.ombudsman-insurance.be.

Ook interessant voor u

 • Premium Pack

  Tot 3 betaalrekeningen, 2 kredietkaarten* en een debetkaart per persoon: met het Premium Pack beheert u uw geldzaken met een gerust gevoel.

  Ontdek Premium Pack

 • Onze andere kredietkaarten

  Eén of meerdere kaarten, een lagere uitgavenlimiet … Ontdek en vergelijk onze kredietkaarten.

  Ontdek onze kredietkaarten

 • Digitaal bankieren

  Met Easy Banking Web en Easy Banking App beheert u uw kaarten en uitgaven op een veilige manier, altijd en overal.

  Uw online en mobiele bank

Wettelijke informatie

AG nv, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be – Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is als kredietinstelling naar Belgisch recht onderworpen aan het prudentieel toezicht van de Europese Centrale Bank en de Nationale Bank van België. BNP Paribas Fortis nv is ingeschreven onder het voornoemde ondernemingsnummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG nv. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG nv.

* Visa Gold: dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, kaartuitgever.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: