LENEN

Investeringskrediet voor onroerend goed

Investeren in vastgoed? Dat is kiezen voor zekerheid. Met de juiste aankoop beschikt u over een positief rendement. Bent u klaar voor een aankoop van onroerend goed? Dan kunt u bij ons terecht voor een krediet op maat (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag).

 • Investeringskrediet

  Leen een vast bedrag voor een vaste periode en financier grote investeringen in uw onderneming vanaf 2.500 euro.

  Lees er alles over

 • Roll Over Krediet

  Met het Roll Over krediet leent u voor uw projecten vanaf 250.000 euro over een looptijd tot 15 jaar.

  Lees er alles over

 • Flexikrediet

  Financier uw investeringen vanaf 100.000 euro tegen voordelige tarieven over een looptijd tot 20 jaar.

  Lees er alles over

Proactief advies, ook voor uw kredieten

Ontdek Advice Pro, ons aanbod voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s. Tegen een vaste prijs per kwartaal krijgt u een persoonlijke adviseur die u en uw sector goed kent, advies van experts van binnen en buiten de bank, tot 10 professionele packs en tal van exclusieve voordelen.

Meer weten

Meer weten over investeringskredieten voor onroerend goed?

Benieuwd naar de voorwaarden van uw vastgoedkrediet? Of wilt u meer informatie over een andere financiering? Bij onze medewerkers kunt u terecht met al uw financiële vragen. Kom langs in een van onze kantoren in uw buurt.

Maak een afspraak

Vind het juiste krediet voor uw kasbeheer

Leveranciers betalen, materieel aankopen of betalingsuitstel van klanten opvangen? Maak een simulatie om de kredietformule te vinden die het beste aansluit bij uw liquiditeitsbehoeften.

Maak uw simulatie

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: