DAGELIJKS BANKIEREN

Ondernemers en ondernemingen: we zijn er voor u

Uw bank blijft bereikbaar

Uw bank staat meer dan ooit aan uw zijde. Uit voorzorg geven we nog de voorkeur aan advies op afstand in onze kantoren en/of Ondernemersbank Centres.

Bankieren waar en wanneer u wilt

U kunt rekenen op onze digitale oplossingen Easy Banking Web, App en Business (Mobile). Via Easy Banking hebt u waar en wanneer u wilt toegang tot uw bank, ook op uitzonderlijke sluitingsdagen: controleer uw saldo, raadpleeg uw rekeninguittreksels, voer uw overschrijvingen uit ...

Nood aan advies of een dringende vraag?

 • U bent Advice Pro klant? Contacteer uw relatiebeheerder voor een afspraak.
 • U bent nog geen klant of geen Advice Pro klant? Bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 - van 7 tot 22 uur tijdens de week en van 9 tot 17 uur op zaterdag – en maak een afspraak.

Maatregelen voor professionele kredieten

Einde verlenging uitstel terugbetaling kredieten

Sinds 30 juni 2021 kan geen betalingsuitstel voor professionele kredieten meer aangevraagd worden onder toepassing van het charter omdat de regering een einde maakte aan de versoepelingsmaatregelen.

Een vraag over betalingsuitstel van uw woonkrediet? Lees de praktische details.

Een andere vraag dan over betalingsuitstel?

Uw adviseur is beschikbaar per telefoon of videogesprek, op afspraak, van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 20 uur.

Of een van onze adviseurs op afstand zal u snel antwoorden:

 • via de knop ‘Contacteer ons’ in uw Easy Banking App
 • op 02 433 43 31, van maandag tot vrijdag, van 7 tot 22 uur, en op zaterdag, van 9 tot 17 uur

Nieuwe aanvragen van kredieten

De koninklijke besluiten van 14 april 2020 en 20 juni 2020 geven de banken de mogelijkheid om, onder specifieke voorwaarden, nieuwe kredieten te verstrekken aan zelfstandigen, kmo’s en bedrijven die liquiditeitsproblemen ondervinden tijdens de coronacrisis.

Wenst u een kredietaanvraag in te dienen? Met deze simulatie in Excel kunt u snel uw liquiditeitstekort en uw kredietbehoefte berekenen.

Voor hulp bij het invullen van de berekeningstool en advies op maat van uw specifieke situatie, neem contact op met uw vertrouwde contactpersoon of bel onze adviseurs van het Easy Banking Centre op 02 433 43 31.

Subsidies

Overheidssteun voor ondernemers en ondernemingen

Het coronavirus treft niet alleen de samenleving maar heeft ook een sterke economische impact op zowat alle ondernemers, ondernemingen en sectoren. Uw bank maakt u graag wegwijs in het kluwen van lokale, nationale en internationale subsidies en steunmaatregelen, die deze impact draagbaar moeten maken.

Meer info

Onze oplossingen voor online en mobiel bankieren

 • Een expert aan de lijn

  Wilt u graag begeleid worden bij het aangaan van een lening, verzekering of belegging? U hoeft zich niet te verplaatsen.

  Contacteer onze adviseurs

 • Easy Banking App

  Met deze gratis app hebt u uw bank altijd en overal bij u. Altijd. U bankiert makkelijk en veilig op uw smartphone of tablet.

  Ontdek Easy Banking App

 • Easy Banking Web

  Als onderneming of zelfstandige beheert u uw bankzaken, zowel zakelijk als privé, via deze virtuele bank. En dat in alle veiligheid.

  Ontdek Easy Banking Web

 • Easy Banking Business

  De oplossing voor ondernemers en juridische professionals met onmisbare bancaire tools voor een efficiënt beheer van uw activiteit.

  Ontdek Easy Banking Business

Stay safe, pay safe: contactloos betalen

Contactloos betalen

Gezien de huidige context is contactloos betalen heel belangrijk. Uw klanten betalen u door hun debet- of kredietkaart vlakbij uw terminal te houden. Als hun aankoop een bepaald bedrag niet overschrijdt, hoeven ze niet eens het toetsenbord van uw terminal aan te raken om hun pincode in te voeren. Contactloos.

Vandaag is het ook mogelijk om contactloos te betalen met een smartphone en een smartwatch. Al wat u nodig hebt is een betaalterminal. Welke contactloze betaalmethoden biedt u uw klanten aan?

Ontdek hoe u betaald kan worden

Toolkit

De toolkit voor het welzijn van werknemers en managers in coronatijden

De coronacrisis veranderde ons leven bruusk en ingrijpend. Dit betekent ook een totaal andere manier van werken en ondernemen. Wij willen bedrijven en handelszaken ondersteunen want ook dat is #positivebanking. Als onderdeel daarvan vindt u hier een toolkit vol tips en tricks, advies en ondersteuning rond (thuis)werken met respect voor social distancing, stressmanagement, emotionele beschikbaarheid en meer.

Meer info

Bescherm uzelf tegen online fraude

Het coronavirus : een zegen voor fraudeurs

De coronacrisis houdt ons allemaal bezig en jaagt velen onder ons angst aan. En dat hebben fraudeurs goed begrepen. E-mails, sms- en WhatsApp-berichten, Facebook, de post… Cybercriminaliteit komt meer en meer voor. Wees dus waakzaam, en denk goed na voor u op een link of een bijlage klikt of de richtlijnen in een brief volgt.

We zullen u nooit vragen om uw bankkaart op te sturen of vertrouwelijke informatie mee te delen. Niet per telefoon, niet per e-mail, niet per post, … op geen enkele manier. Deel uw geheime codes nooit, dat geldt ook voor de handtekening van uw kaartlezer, uw Easy Banking- en itsme-codes en het wachtwoord van Easy Banking Web.

Een verdacht bericht ontvangen? Bel 02 762 60 00 en stuur het bericht door naar phishing@bnpparibasfortis.com.

Meer tips

COVID-19-barometer

De wereld is veranderd… onze bankgewoontes ook

Innovatieve betaalmiddelen, online aankopen, het gebruiken van handige tools om onze rekeningen en uitgaven te beheren … In deze edities van onze COVID-19-Barometer vindt u een analyse van de belangrijkste veranderingen sinds de coronacrisis losbarstte.

Contactpersonen voor ondernemers

Vraag raad aan uw bank

Hebt u vragen of maakt u zich zorgen over de financiële gevolgen van de coronacrisis voor uw professionele activiteit? Neem contact op met onze adviseurs van de ondernemersbank via 02 433 43 31 of mail naar corona@bnpparibasfortis.com

Maak een afspraak

Uw bank is er voor u

Hoe kan uw onderneming het hoofd bieden aan de gevolgen van de coronacrisis? Uw contactpersoon blijft bereikbaar zodat u samen naar concrete oplossingen kunt zoeken om deze periode te overbruggen. Maak een afspraak of mail naar corona@bnpparibasfortis.com.

Maak een afspraak

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: