Menu

Flagship

Nieuwe technologieën en gebruikersvriendelijkheid bij uw bank

Kantoren 2.0

Onze Flagships zijn speciaal voor u gemaakt. Stap binnen in deze kantoren 2.0 en ontdek er de wereld van morgen. Op de Innovation Wall komt u uw financiële profiel te weten. In het Phygital Lab kunt u onder meer de 3D-printers uitproberen. In de Innovation Library krijgt u concrete innovatiemethodes aangereikt. En in de Digital Kids Corner kunnen de kinderen digitale tekeningen en creaties maken. Onze ruimtes staan ook in het teken van de recentste ontwikkelingen: op de interactieve schermen ontdekt u originele initiatieven uit uw regio.

Book & Work-ruimten

Op zoek naar een zaal voor een vergadering of brainstorming? Onze klanten-ondernemers kunnen gratis een lokaal reserveren in onze Flagships. Onze ruimtes zijn er voor iedereen.

Waar?

Zin in een duik in de toekomst en in de wereld van de innovatie? Spring eens binnen in onze Flagships in Brussel (Bolwerksquare 9, 1050 Elsene), Gent (Zonnestraat 2, 9000 Gent), Namen (rue de l’Ange 2, 5000 Namen) en Luik (Place Xavier Neujean 8-10, 4000 Luik). 

Welkom in uw kantoor!

In elk Flagship staat een team van adviseurs voor u klaar. Zij beantwoorden al uw vragen over dagelijks bankieren, beleggen, sparen en verzekeringen. Onze Flagships zijn open op afspraak van maandag tot vrijdag van 9 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur. Elke donderdag kunt u tot 20 uur ook zonder afspraak bij onze adviseurs terecht.

Lokale verankering

Onze Flagships willen lokale initiatieven aanmoedigen en de lokale ondernemers ondersteunen. Dankzij de interactieve schermen en de Innovation Wall kunt u de activiteiten in uw regio in de kijker zetten of informatie over het bedrijfsleven in uw gemeente delen. Geïnteresseerd? Vertel onze adviseurs over uw project.

Reserveer uw Book & Work-ruimte

Op zoek naar een eersteklas vergaderzaal om klanten te ontvangen, een presentatie te geven, te brainstormen of een coworkingsessie te houden? Nood aan een rustig plekje om uw dossiers nog eventjes door te nemen? In elk Flagship zijn er zalen beschikbaar voor iedereen. En voor onze klanten zijn ze zelfs gratis! Deze comfortabele en ergonomische lokalen zijn uitgerust met gratis wifi en de allernieuwste schermen. Ideaal dus om vergaderingen te houden in een professioneel kader.   Klik op de onderstaande link om een zaal te reserveren en ontdek onze beschikbare ruimtes.

Ontdek één van onze flagships …

De Innovation Wall om u te informeren

Onze ledmuur zet lokale partners, kunstenaars en professionals in de kijker. Op de interactieve en gebruiksvriendelijke Innovation Wall met aanraakschermen vindt u de laatste nieuwtjes over uw stad. Elk Flagship richt zich op het heden en de toekomst. Kom het zelf ontdekken en beleef een unieke ervaring!

Het Phygital Lab om u te inspireren

De technologie evolueert razendsnel. Denk maar aan 3D-printers of virtual reality en de impact die ze (zullen) hebben op ons privé- of beroepsleven. Onze Flagships volgen de vooruitgang op de voet, zetten de recentste technologieën centraal en brengen de virtuele en reële wereld met elkaar in contact. Wij organiseren regelmatig workshops rond deze thema's in onze evenementenzaal. Kom zeker eens langs!

Kinderen welkom

In de Digital Kids Corner kunnen de kinderen hun creativiteit de vrije loop laten. Er is een groot aanraakscherm om op te schrijven of te tekenen. En binnenkort komen er ook videogames, interactieve robots en tablets waarvan de inhoud aan hun leefwereld is aangepast. Laat hen al spelend de digitale wereld ontdekken!

Waar vindt u onze Flagships?

Zin om te ontdekken wat onze kantoren 2.0 voor u in petto hebben? Kom zeker eens langs! Er zijn al vier Flagships:

  • Flagship in Brussel: Bolwerksquare 9, 1050 Brussel
  • Flagship in Gent: Zonnestraat 2, 9000 Gent
  • Flagship in Namen: rue de l’Ange 2, 5000 Namen
  • Flagship in Luik: Place Xavier Neujean 8-10, 4000 Luik 

Vragen? We zijn er voor u: