LENEN

Huur nu, koop later met HappyNest

PRAKTISCH

Kopen weer meer haalbaar

Niet genoeg eigen middelen om uw droomwoning te kopen en een hypothecaire krediet aan te gaan?

Huur ze eerst en u krijgt de vrijblijvende optie om ze in jaar 5 of 6 van de huurperiode te kopen.

UW VOORDELEN

Klaar en energiezuinig

De aankoopprijs ligt vanaf het begin vast, u weet dus exact wat u later moet betalen. De eigen middelen spaart u bijeen terwijl u huurt. En de helft van de laatste 4 jaar huur wordt in mindering gebracht van het aankoopbedrag.

MEER INFO

Meer weten over HappyNest?

We vertellen u graag meer over dit unieke concept. Neem contact op met uw kantoor of een adviseur. Of bel ons op het nummer 02 762 60 00, op weekdagen van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Ook op happynest.be vindt u meer.

Waarom kiezen voor HappyNest?

Een innovatieve manier van huizen kopen

HappyNest, een samenwerking tussen Matexi en BNP Paribas Fortis, maakt een eigen woning kopen met een beperkt startkapitaal weer meer haalbaar met het ‘Huur nu, koop later’-concept.

Transparant

U weet precies wat u betaalt, van in het begin. Als u in het 5e of 6e jaar beslist om de woning te kopen, betaalt u de aankoopprijs vermindert met de helft van de laatste 4 jaar huur. 

Energiezuinig en kostenefficiënt

Alle HappyNest-woningen zijn nieuwbouw en voldoen aan de huidige energienormen. Zo hoeft u niet wakker te liggen van hoge energiekosten en houdt u uw budget onder controle.

Flexibel

Verhuis naar uw droomhuis, test het huis en de buurt. Toch niet zoals u dacht? Geen probleem! U bent niet verplicht om de woning te kopen.

Ontdek het aanbod happy nest

Wilt u weten in welke buurten HappyNest beschikbaar is? Ontdek het aanbod van appartementen en woningen op de website van HappyNest via happynest.be/aanbod

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: