DAGELIJKS BANKIEREN

Uw online en mobiele bank

Met online banking beheert u uw rekeningen, betalingen en beleggingen helemaal zelf, waar en wanneer u maar wilt. U hoeft geen rekening meer te houden met openingsuren en u hoeft zich niet meer te verplaatsen. Uiteraard blijft uw adviseur altijd beschikbaar met al zijn expertise: u wordt begeleid wanneer u het zelf wenst. De keuze is aan u.

 • Easy Banking App

  Met uw mobiel bankieren app kunt u waar en wanneer u maar wilt uw saldo checken, overschrijvingen doen in euro's of een vriend terugbetalen.
  U hebt uw bank op zak, op uw smartphone of tablet.

  Ontdek Easy Banking App

 • Easy Banking Web

  Met uw online bank beheert u uw betalingen, overschrijvingen en leningen in alle rust bij u thuis. Easy Banking Web en App vullen elkaar perfect aan.

  Ontdek Easy Banking Web

Uw veiligheid, onze prioriteit

Is dat wel veilig?

De veiligheid van uw Easy Banking App en uw Easy Banking Web is onze prioriteit.

Hier vindt u enkele tips om onlinefraude te vermijden. En wat moet u doen als u uw smartphone of tablet bent verloren of als ze zijn gestolen.

Selfbanking, zelf uw bankzaken regelen

Selfbanking met Easy Banking App en Web

Uw kaarten beheren, een schadegeval aangeven, nieuwe producten aankopen... Ontdek wat u zelf kan doen via uw online en mobiele bank.

Zelf uw bankzaken regelen

Gaat u ook digitaal? Wij begeleiden u

 • Mijn adviseur in het kantoor

  Nog niet helemaal vertrouwd met online banking? Uw adviseur is beschikbaar op elk moment van de dag en ook ‘s avonds tot 20 uur. Hij begeleidt u waar nodig en heeft de antwoorden op al uw vragen.

  Maak een afspraak

 • Een adviseur via videogesprek

  Geen tijd om u te verplaatsen ? Onze adviseurs zijn er voor u via videogesprek op afspraak, tijdens de week van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 20 uur, op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur.

  Contacteer onze adviseurs

PSD2: een richtlijn om u te beschermen

De nieuwe Europese richtlijn voor betaaldiensten (PSD2) is ook in België van toepassing. Ontdek hoe deze richtlijn het dagelijkse beheer van uw bankrekeningen eenvoudiger maakt.

 

Meer weten

Easy Banking Phone: bankieren via uw telefoon

Geen computer of smartphone bij de hand, maar toch een overschrijving uitvoeren of het saldo van uw rekeningen raadplegen, op elk moment en zonder u te hoeven verplaatsen? Met Easy Banking Phone bankiert u via een beveiligde telefoonlijn.

Meer weten

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: