Betalen in het buitenland

Reizen in het buitenland doet u liefst zo comfortabel mogelijk. Wij zorgen voor een optimaal betaalcomfort in het buitenland, want de beveiliging van uw betalingen is voor ons een prioriteit.

Uw kredietkaart* is wereldwijd geldig, ook in de VS

Een reis naar de Verenigde Staten? Een auto huren bij een Spaans verhuurbedrijf? Cruisen op een Italiaanse boot? Uw kredietkaart is meteen gebruiksklaar in tal van situaties, ook in de VS.

*Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Uw debetkaart gebruiken buiten Europa

Zowel binnen als buiten Europa kunt u betalen met uw Bancontact-Visa Debit-debetkaart. Om fraude tegen te gaan, is het gebruik van uw debetkaart standaard beperkt tot Europese landen. Activeer het gebruik van uw debetkaart buiten Europa eenvoudig via uw Easy Banking App of door te bellen naar het Easy Banking Centre op 02 762 60 00.

Vreemde valuta bestellen

Beschikt u graag over wat vreemde valuta om betalingen te doen onderweg of op uw bestemming in het buitenland? Daar helpen we u graag bij. Bel ons Easy Banking Centre op 02 762 60 00 of neem contact op met uw kantoor.

Nuttige links om in alle rust naar het buitenland te reizen

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: