DAGELIJKS BANKIEREN

Afspraak in uw kantoor

PRAKTISCH

De expertise van onze adviseurs

Een vastgoedproject? Een check-up van uw verzekeringen? U wilt beleggen? Onze adviseurs begeleiden u graag bij al uw projecten, met kennis van zaken.

UW VOORDELEN

Op afspraak

Uw adviseur is er voor u op afspraak, vanop afstand of op kantoor:

 • tijdens de week van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 20 uur
 • op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur.
MEER INFO

Een gesprek op maat

Bespreek met uw adviseur of de afspraak kan doorgaan vanop afstand of op kantoor als dat noodzakelijk is.

AFSPRAAK

Op kantoor of via videogesprek: aan u de keuze

U heeft een project? Maak dan een eerste afspraak via videogesprek. U ziet uw adviseur, u praat rechtstreeks met elkaar, deelt het scherm… Kortom, u geniet dezelfde expertise als op kantoor, waar u ook bent.

De voordelen van het videogesprek

U heeft een afspraak via videogesprek? U praat rechtstreeks met uw adviseur, stelt uw vragen, ziet zijn of haar scherm… op het moment dat u het best past (tijdens de week van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 20 uur en op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur).

En dat zonder u te verplaatsen: vanuit uw tuin of in de zetel, via uw pc, tablet, smartphone… zoals u het wilt.

U hoeft niets te installeren. Eén klik op de link die u van uw adviseur heeft ontvangen, en klaar.

Veilig en in alle vertrouwen.

Op kantoor

U gaat liever langs op kantoor voor een gesprek met uw adviseur? Hij of zij ontvangt u elke weekdag op afspraak tussen 9 en 12.30 uur en 13.30 en 20 uur. Op zaterdag is dit mogelijk van 9.30 tot 12.30 uur.

U heeft een tijdelijke kaart nodig, u wil toegang tot uw kluis of u hebt een andere praktische vraag? Maak het uzelf gemakkelijk en maak ook een afspraak voor al uw praktische vragen van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur.

Afspraak in uw kantoor

Vind een kantoor in uw buurt

Zoeken
ONTDEK HET IN EEN VIDEO
Flagship: meer dan gewoon een bankkantoor
Onze kantoren evolueren mee met een wereld in verandering. In onze Flagships staan digitalisering, innovatie en ondernemerschap dan ook centraal.
Ontdek alle troeven van onze flagships
Afspraak maken in een van onze kantoren?Maak online uw afspraak

CONTACTEER ONS

Aan uw zijde

 • Via videogesprek, tot 20 uur

  Praat met uw adviseur tijdens een videogesprek op afspraak, wanneer het u past. Zo geniet u dezelfde expertise als op kantoor, waar u ook bent.

  Ontdek het videogesprek

 • Stel uw vraag via telefoon

  Een praktische of dringende vraag? Onze adviseurs staan voor u klaar, van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Ze helpen u met plezier verder.

  Contacteer onze adviseurs

 • Uw online bank

  Uw saldo checken? Een factuur betalen? Een rekeninguittreksel bekijken? Met Easy Banking App en Easy Banking Web regelt u uw bankzaken in enkele klikken, waar en wanneer u wilt.

  Ontdek uw online bank

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: