DAGELIJKS BANKIEREN

Uw bedrijf starten: een goed idee vraagt om goed advies

PRAKTISCH

Uw eigen zaak starten

Wilt u uw onderneming, handelszaak of praktijk opstarten? Of bent u recent begonnen? Om te slagen laat u zich het best goed omringen. Onze adviseurs voor ondernemers helpen u van A tot Z om de juiste beslissingen te nemen, bijgestaan door experts.

UW VOORDELEN

Advies op maat

We helpen u de juiste financiering te vinden, te beschermen tegen risico’s, de juiste betaal- en mobiliteitsoplossingen te kiezen of een stap verder te zetten in uw digitalisering.

MEER INFO

Talrijke voordelen

Als starter geniet u heel wat voordelen: een gratis zichtrekening en begeleiding bij het indekken van uw risico’s, én ondersteuning van onze experts op verschillende domeinen: fiscaliteit, subsidies, mobiliteit, betalingsoplossingen … 

ONZE ADVISEURS

Kies de begeleiding die bij u past

Advice Pro: uw persoonlijke adviseur

Wenst u proactieve ondersteuning van een persoonlijke adviseur? Dan is ons Advice Pro-aanbod de formule die bij u past.

De voordelen van Advice Pro:

  • proactieve opvolging door een persoonlijke adviseur
  • toegang tot een groot netwerk van experts
  • een vaste en transparante prijs, waarin alles is inbegrepen

Easy Banking Centre: een team van adviseurs

Wilt u een adviseur voor ondernemers kunnen inschakelen vanop afstand wanneer u dat nodig acht? Het Easy Banking Centre voor ondernemers beantwoordt perfect aan uw behoefte:

  • een team van gespecialiseerde adviseurs voor ondernemers
  • begeleiding op afstand, per telefoon of videogesprek
  • ruime openingsuren, ook ‘s avonds en op zaterdag

Hello bank! pro: uw zaak zelf online starten en beheren

Wilt u uw zelfstandige activiteit zelf opstarten en beheren zonder hulp van een adviseur? Het Pro-aanbod van Hello bank!* is speciaal voor u ontwikkeld:

  • een gratis professionele rekening met debetkaart
  • uw professionele zichtrekening, ondernemings- en btw-nummer in één online aanvraag regelen
  • online informatie en praktische oplossingen om uw zaak op te starten, te beheren en te doen groeien

Advies van bij het begin

Om van uw ondernemingsidee een succes te maken, maakt het advies van een expert het verschil. Lynn Coenen is startersadviseur en legt u uit hoe u optimaal van start gaat.

Ontdek haar advies

Heb ik een professionele rekening nodig?

Of u een professionele rekening nodig hebt, hangt af van het type zaak dat u wilt starten en wat u ermee wilt doen. Het is in ieder geval voor elke ondernemer een goed idee!

Ontdek hier waarom

Bescherm u tegen risico’s

Natuurlijk weet u dat starten als zelfstandige of met een onderneming bepaalde risico’s inhoudt. Omwille van wettelijke verplichtingen of gewoon om uw gemoedsrust te bewaren, is het belangrijk om vanaf dag 1 compleet beschermd te zijn. Wij begeleiden u hierin en bieden u tal van verzekeringsoplossingen om u, uw bedrijf en uw naasten te beschermen.

Ontdek onze verzekeringen

Uw mobiliteit als ondernemer

Mobiliteit is intussen een uitdaging geworden voor veel bedrijven. Als ondernemer hebt u hier vast vragen over. Of het nu gaat om zachte mobiliteit, nieuwe regelgeving of fiscaliteit, onze adviseurs antwoorden en begeleiden u.  

Verken onze oplossingen

Denk aan uw pensioen vanaf dag 1

Zonder twijfel weet u dat het pensioen waarop u recht hebt als zelfstandige, niet voldoende zal zijn om uw levensstandaard later te behouden. Door vandaag al te beginnen met het opbouwen van een aanvullend pensioen, bereidt u de toekomst voor. En naargelang uw situatie, kunt u zelfs tegelijkertijd nu al een fiscaal voordeel genieten.

Bereid uw pensioen voor

Bespreek uw ondernemersproject(en) met een van onze adviseurs.Bel ons op 02 433 42 86
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: