Hoe betaal ik bij handelaars met Apple Pay?

Met uw iPhone of Apple Watch kunt u contactloos betalen met Apple Pay in winkels, restaurants, taxi’s, aan verkoopautomaten … waar u het symbool van Apple Pay of van contactloos betalen ziet.
 
iPhone met Face ID:
1. Druk twee keer op de zijknop. Om een andere kaart te gebruiken, druk twee keer op de zijknop, tik op uw standaardkaart en kies een andere kaart.
2. Kijk naar uw iPhone om u te identificeren met Face ID of geef uw toegangscode in.
3. Houd uw iPhone vlakbij de betaalterminal en wacht tot u 'Gereed' en een vinkje ziet verschijnen op het scherm van uw iPhone. Op de betaalterminal verschijnt of de betaling succesvol werd uitgevoerd of geweigerd.
 
iPhone met Touch ID:
1. Om te betalen met uw standaardkaart, houd uw iPhone vlakbij de betaalterminal en leg uw vinger op de thuisknop om u te identificeren met Touch ID.
2. Om een andere kaart te gebruiken, houd uw iPhone bij de betaalterminal zonder de thuisknop aan te raken. Wanneer uw standaardkaart verschijnt, tik erop en kies een andere kaart. Leg daarna uw vinger op de thuisknop om te betalen.
3. Wacht tot u 'Gereed' en een vinkje ziet verschijnen op het scherm van uw iPhone.
4. Op de betaalterminal verschijnt of de betaling succesvol werd uitgevoerd of geweigerd.
 
Apple Watch:
1. Om te betalen met uw standaardkaart, druk twee keer op de zijknop en houd het scherm van uw Apple Watch vlakbij de betaalterminal. Wacht tot u een lichte trilling voelt.
2. Om een andere kaart te gebruiken, druk twee keer op de zijknop en swipe naar links of rechts om een andere kaart te kiezen. Houd daarna uw Apple Watch bij de betaalterminal om te betalen.
3. Op de betaalterminal verschijnt of de betaling succesvol werd uitgevoerd of geweigerd.

Nog steeds hulp nodig?

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: