BELEGGEN

Activaspreiding met Serenity

PRAKTISCH

Focus op de essentie

Onze strategen stellen u de ideale activaspreiding voor volgens uw profiel, uw financiële situatie en uw doelstellingen.

UW VOORDELEN

Gemoedsrust en controle

U bepaalt op basis van uw visie de grote lijnen van uw portefeuille. U volgt al dan niet de tips van de strategen: zo geniet u van ons advies én behoudt u de controle.

MEER INFO

Sereniteit: iets voor u?

U bent op zoek naar een sereen adviescontract voor uw beleggingen? Uw Priority Banker geeft u graag meer uitleg over Serenity of u contacteert ons online.

Tijdelijke actie van 1 juli tot en met 30 september 2024

Stort tussen 1 juli en 30 september 2024 een nettobedrag van minstens 25.000 euro in een nieuw of bestaand contract en ontvang op deze storting(en) een vrijstelling van de beheersvergoeding voor het derde en het vierde kwartaal van 2024.

Ontdek alle voorwaarden

Wenst u advies om in alle gemoedsrust te beleggen?Bel 02 433 41 69

Expertise en optimaal gespreide portefeuille

Serenity biedt een ruime diversificatie dankzij de acht fondsen die acht belangrijke wereldwijde activaklassen vertegenwoordigen. Enkele fondsen bieden zelfs multimanagement: verschillende specialisten beleggen onderliggende activa volgens hun persoonlijke expertise in verschillende sectoren, regio’s of munten. Op die manier beschikt u over een  ruim gespreide portefeuille met ‘slechts’ acht componenten.

Beslissingen nemen met kennis van zaken

U wordt meteen op de hoogte gebracht wanneer de marktomstandigheden veranderen en/of als de experts van mening zijn dat u beter iets wijzigt. U beslist in welke mate u het gegeven advies volgt. Als u dat wilt, kunt u het advies ook wijzigen voor u het op uw portefeuille toepast.

Altijd en overal toegankelijk

Op het exclusieve digitale platform in de beveiligde Easy Banking Web-omgeving vindt u altijd alle informatie die u nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen.

  • Elke maand ontvangt u een informatieve video over de financiële actualiteit of een bepaald thema.
  • Om de drie maanden ontvangt u een overzicht van het afgelopen kwartaal en de prognoses voor de komende maanden.
  • Op elk moment kunt u de waarde, de evolutie en het rendement van uw portefeuille raadplegen, en de belangrijkste posities binnen de verschillende fondsen bekijken.
  • U kunt simuleren welke gevolgen de strategievoorstellen zouden zijn voor uw portefeuille. U kunt het voorstel zelfs aanpassen en de gevolgen van dit aangepast voorstel op uw portefeuille simuleren.

IN VIDEO
Ontdek Serenity
Investeer met advies in alle gemoedrust
Serenity omvat activaspreiding met uw eigen accenten, advies van uw Priority Banker, transparantie via ons digitale platform en aanvullende informatie zodat u perfect op de hoogte blijft.
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: