Toegestaan debetbedrag

Even wat extra middelen nodig? Dan kunt u tot min 5.000 EUR gaan op uw zichtrekening, zonder formaliteiten.

Wat is het toegestane debetbedrag?

Met een toegestaan debetbedrag biedt u tijdelijke extra uitgaven het hoofd zonder extra leningen aan te gaan. Na een eenvoudige aanvraag en zonder formaliteiten mag uw zichtrekening drie maanden lang een negatief saldo vertonen.

Voordelen

  • Vrijheid: u beslist wanneer u een grote aankoop doet, niet uw bank.
  • Discretie: u moet uw aankopen nooit aan ons verantwoorden.
  • Comfort: geen formaliteiten vereist.
  • Goedkoop: u betaalt alleen een debetrente, geen extra kosten.
 
 

  

 

  

Ontdek in detail

Soms kampt u met onverwachte uitgaven of wilt u een extra investering doen. Dan hebt u snel extra middelen nodig, maar u wilt niet noodzakelijk een lening aangaan. Het toegestane debetbedrag is dan precies wat u zoekt:

  • Uw zichtrekening mag 90 dagen lang een negatief saldo vertonen.
  • Uw debetsaldo mag maximaal 1.249,99 EUR bedragen als particulier. Meerderjarige jongeren mogen tot 250 EUR in het rood gaan.
  • Uw professionele rekening mag een maximaal debetsaldo van 5.000 EUR vertonen.

 

U hoeft geen bijzonder contract af te sluiten of een lange procedure te doorlopen. Een eenvoudige aanvraag en een positief advies van uw bank zijn genoeg. Als u een kredietkaart gekoppeld hebt aan uw rekening, keuren we de aanvraag automatisch goed.

 

We berekenen de interesten in functie van het debetsaldo, de duur ervan en het gebruik van uw zichtrekening. Bedragen onder de 25 eurocent incasseren we niet.


Kredietverstrekker: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0403.199.702. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Alle details van dit product afdrukken