Hello4You: de gratis jongerenrekening 

Gratis bankieren tot en met je 27ste met Hello4You Hello4You

Wat is Hello4You?

Hello4You is een gratis aanbod voor jongeren van 18 tot en met 27 jaar, met onder meer een zichtrekening, bankkaart, herlaadbare betaalkaart en gebruik van PC banking en Easy banking. Hello4You wordt aangeboden door BNP Paribas Fortis in samenwerking met Hello bank!, het mobiele merk van BNP Paribas Fortis.  

Voordelen van Hello4You

Met Hello4You regel je je bankzaken waar, wanneer en zoals jij het wilt: overschrijvingen doen, met je bankkaart betalen en geld afhalen aan automaten in binnen-en buitenland, internetbankieren met PC banking, mobiel bankieren op je smartphone of tablet met Easy banking … En dat allemaal gratis!

Met de Hello Prepaid card betaal je veilig en vlot in winkels, restaurants, hotels … overal ter wereld én op het internet. Je kunt er ook geld mee afhalen aan automaten. Vraag je gratis Hello Prepaid card aan in een kantoor van BNP Paribas Fortis of bij het Hello Team op 02 433 41 21.

Je kunt steeds terecht in alle kantoren van BNP Paribas Fortis, niet alleen voor je dagelijkse verrichtingen, maar ook voor verzekeringen, leningen, beleggingen … én voor gratis persoonlijk advies. Onze specialisten staan tot je dienst tijdens de openingsuren, of na afspraak tot 19 uur op werkdagen en tot 12 uur op zaterdag.
Als klant van Hello4You kun je meedoen aan tal van leuke evenementen en wedstrijden van Hello bank!.

Wil je sparen voor een speciaal doel of gewoon voor later? Open dan meteen ook een Hello4You Spaarrekening: de gratis spaarrekening met hogere basisrente speciaal voor jongeren van 18 tot en met 27 jaar. Je kunt ze openen in elk kantoor van BNP Paribas Fortis of bij het Hello Team op 02 433 41 21.

Meer weten

Bij je Hello4You Zichtrekening krijg je gratis rekeninguittreksels. Die geven je een overzicht van alle verrichtingen op je rekening. Je kunt ze gratis downloaden in PC banking.

Heb je een vraag? Het Hello Team staat voor je klaar, elke werkdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Bel 02 433 41 21 of stel je vraag op Twitter via @helloteambelgie

 

 

Prijs

 • Hello4You is gratis: je zichtrekening, je bankkaart, het gebruik van PC banking en Easy banking, je verrichtingen aan het loket ...
 • Ook je rekeninguittreksels zijn gratis bij opvraging via PC Banking of de automaten in onze kantoren. Wil je dat we die per post opsturen, dan betaal je wel de portkosten.
 • Kaart verloren of gestolen? Je krijgt één gratis vervanging per jaar. Daarna betaal je 8 euro.
 • Eén keer per jaar mag je één kaart gratis personaliseren met een foto naar keuze. Wil je je kaart vaker in een nieuw kleedje steken of een tweede kaart ‘pimpen', dan betaal je 9,50 euro per keer.

 

Vergelijkbare producten

Wettelijke informatie

Zorg voor uw nabestaanden met de Rekeningverzekering

Ongevallenverzekering van AG Insurance NV (BE).

 

De Rekeningverzekering is een jaarlijks hernieuwbaar collectief verzekeringscontract naar Belgisch recht, onderschreven door BNP Paribas Fortis bij AG Insurance, en waar u kunt bij aansluiten. Die aansluiting is facultatief en neemt automatisch een einde als u haar vervroegd opzegt (gratis), als de rekening waaraan ze verbonden is wordt afgesloten of als het collectieve contract wordt stopgezet.

 

Voor een kleine premie per jaar kunt u een Rekeningverzekering afsluiten voor uw Spaarrekening. Bij een overlijden door een ongeval, krijgen uw nabestaanden een vergoeding die gelijk is aan het saldo op uw spaarrekening.

Vergoeding per verzekerde rekening: minimaal 2.500 euro; maximaal 50.000 euro.

Vergoeding per verzekerde: maximaal 125.000 euro.

Premie: 4,25 euro per verzekerde spaarrekening.

Wat zijn de voornaamste gedekte risico's?

 • Dekking tegen overlijden door ongeval.
 • Geldt als ongeval: een val, een verkeersongeval of verdrinking.
 • Het ongeval dat leidde tot het overlijden moet een externe oorzaak hebben die niets te maken heeft met de verzekerde.
 • De dekking wordt ook verleend als het overlijden plaatsvindt binnen een termijn van één jaar na het ongeval. Die termijn wordt beperkt tot 30 dagen voor verzekerden van 70 jaar en ouder.

 

Wat zijn de voornaamste niet-gedekte risico's?

Overlijden als gevolg van:

 • een interne medische oorzaak;
 • een opzettelijk daad van de begunstigde of uitgevoerd op diens aansporing;
 • zelfmoord of poging tot zelfmoord;
 • een staat van alcoholintoxicatie.

 

Bovenstaande opsommingen zijn niet-beperkend. De exacte omvang van de waarborgen vindt u in de algemene voorwaarden van dit product. U kunt die gratis verkrijgen in uw kantoor. U vindt ze ook hieronder. Voor een offerte kunt u terecht in uw kantoor, op www.bnpparibasfortis.be of bij het Easy banking Centre op tel. 02 762 60 00. 

AG Insurance nv – Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – btw BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be.

Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – Btw BE 0403.199.702, is ingeschreven onder het nr. 25.879A bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent voor AG Insurance nv.

 

Klachten kunt u indienen bij de dienst Klachtenmanagement van BNP Paribas Fortis (JQABD), Warandeberg 3, 1000 Brussel, fax: 02 228 72 00. U kunt uw klacht ook bezorgen aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Tel.: 02 547 58 71 – Fax: 02 547 59 75 – www.ombudsman.as

 

In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering / omzetting in aandelen (Bail-in) van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van 100.000 euro dat valt onder de depositogarantie.

Hello4You - Algemene voorwaarden (pdf)Hello4You - Tarievenlijst (pdf)