Comfort Bonus

Verdien elk jaar tot 50% van uw Comfort Pack terug Comfort Bonus

Wat is de Comfort Bonus?

De Comfort Bonus is een getrouwheidsprogramma voor klanten met een Comfort Pack. Het omvat 6 producten en diensten die elk recht geven op de terugbetaling van 2,60 euro (= maandbijdrage voor het Comfort Pack).

Voordelen van dit getrouwheidsprogramma

Op het einde van het jaar bekijken we hoeveel bonussen u in de loop van het jaar verworven hebt. U krijgt telkens een bonus als u op 31 december:

  • minstens 12 keer betaald hebt met uw Visa Classic;
  • minstens 12 keer Easy banking gebruikt hebt;
  • minstens 50 euro per maand gespaard hebt met een doorlopende spaaropdracht;
  • minstens 30 euro per maand gestort hebt in Flexinvest;
  • het fiscaal aftrekbare maximumbedrag gestort hebt voor pensioensparen;
  • een verzekering Top Woning hebt.
    Top Woning is een brandverzekeringsproduct van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. De algemene voorwaarden van dit product zijn beschikbaar op de pagina “Top Woning”.

Door onze 6 meest gangbare producten en diensten voor dagelijks bankieren regelmatig te gebruiken, spaart u vanzelf bonussen bijeen. De som van de bonussen verworven in het lopende jaar, wordt in februari van het jaar nadien op uw rekening gestort. Zo kunt u elk jaar opnieuw tot 50% van uw Comfort Pack terugverdienen.

Stel: uw Comfort Pack gaat pas in juli van dit jaar van start. Dan krijgt u toch het bonusbedrag voor de maanden juli tot en met december. De maand waarin u startte, telt trouwens mee als een volledige maand. U krijgt 1/12 van het bedrag van de bonus voor elke maand dat u uw Comfort Pack had.


 
 

 

Vergelijkbare producten

 
Algemeen voorwaarden (pdf)

Alle details van dit product afdrukken