Mobile reload

Makkelijker je prepaidkaart herladen met Mobile reload Mobile reload

Wat is Mobile reload?

Mobile reload is een gratis dienst waarmee je makkelijk je Proximus-, Mobistar- of BASE-prepaidkaart herlaadt aan de geldautomaten van BNP Paribas Fortis. Je hebt daarvoor alleen je bankkaart nodig. Je hoeft je gsm dus niet eens bij te hebben.

Voordelen van deze gsm-dienst

Iedereen met een bankkaart van BNP Paribas Fortis kan Mobile reload gebruiken. Je hoeft je niet vooraf te registreren om de dienst te activeren. Mobile reload is ook erg handig voor ouders om de prepaidkaart van hun kinderen te herladen en hun belgedrag op de voet te volgen.

Je bent niet afhankelijk van de sluitingsuren van je Proximus-, Mobistar- of BASE-verkooppunt. Met Mobile reload kunt u de klok rond terecht aan onze duizenden bankautomaten in heel het land om je belkrediet te herladen.

Herladen doe je via de knop ‘Gsm-diensten' op het beginscherm van de bankautomaat. Kies ‘Mobile reload'. Geef vervolgens het gsm-nummer in dat je wilt herladen. Kies tot slot het gewenste herlaadbedrag. Je krijgt een sms ter bevestiging zodra het bedrag opgeladen is.

Heb je toch een probleem bij het herladen? Of gewoon een vraag? Dan staan de specialisten van Proximus, Mobistar en BASE voor je klaar.

Voor Proximus: bel 6000 of 078 05 60 00.

Voor Mobistar: bel 5100 of 0800 85 007.

Voor BASE: surf naar https://www.kpnonline.be/nl/prepaid_autoreload_faq.html.

 

 

Prijs

  • Mobile reload is gratis. 

Vergelijkbare producten


Alle details van dit product afdrukken