Financiële verzekering gekoppeld aan vastgoed

U wilt beleggen in vastgoed, maar wilt niet al uw spaargeld in één gebouw stoppen? Kies dan voor spreiding via een vastgoedlevensverzekering.

 

Wat is een financiële verzekering, gekoppeld aan vastgoed?

Deze financiële verzekering is een levensverzekering van het type tak 23(*). U belegt ermee in vastgoed en u kunt, zonder over hoge kapitalen te beschikken, toch aan risicospreiding doen.

 

(*)Tak 23: een levensverzekering gekoppeld aan beleggingsfondsen, waarbij het rendement afhankelijk is van de prestaties van die fondsen. Er is dus geen gegarandeerd rendement.

 

Voordelen

  • Grotere risicospreiding in vergelijking met individuele beleggingen.
  • Beheer door specialisten.
 

 
 

Ontdek in detail

Met Fortis Life Real Estate Europe spreidt u uw inbreng over een waaier van onroerende goederen in heel Europa. Ze worden elke dag beheerd door onze specialisten die snel inspelen op marktbewegingen en opportuniteiten.

 

Financiële verzekering gekoppeld aan vastgoed betreft een verzekeringsproduct van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. AG Insurance nv, E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0404.494.849 – www.aginsurance.be.
BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702, is ingeschreven en handelt als verzekeringsagent onder het FSMA nr. 25.879A voor AG Insurance nv.


Alle details van dit product afdrukken 


 

Maak ook kennis met