Groepsverzekering voor werknemers

Laat uw werknemers na hun carrière écht genieten van het leven. Met een fiscaal gunstige groepsverzekering voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Wat is de groepsverzekering voor werknemers?

Het is een verzekering waarmee uw werknemers een extralegaal pensioen opbouwen tijdens hun loopbaan. U mag de premies aftrekken van de belastingen.

Voordelen

  • Extralegaal voordeel: u geeft uw medewerker een leuke bonus zonder de hoge sociale en fiscale lasten die daar normaal gezien bijhoren.
  • Iedereen gedekt: al uw medewerkers genieten de voordelen, tenzij ze expliciet weigeren.
  • Soepel: u past de bijdragen vrij aan gedurende de looptijd van het contract.
  • Extra pensioen: bovenop het kleine wettelijke pensioen, tot maximaal 80% van het laatste brutoloon.
  • Overlijdensbescherming: uitkering van een kapitaal aan de nabestaanden bij voortijdig overlijden.
 

 
  

Ontdek in detail

Het wettelijk pensioen in België komt onder druk te staan. Voor veel van uw medewerkers is een bijkomende uitkering bovenop hun pensioen dus essentieel.

 

U kunt daarvoor zorgen met een groepsverzekering. Dan stort u maandelijks een premie voor al uw medewerkers in een pensioenfonds. Zo genieten zij op hun pensioenleeftijd van een extra rente. Als ze voor die leeftijd overlijden, krijgen de nabestaanden een kapitaal uitgekeerd.

 

 

 

 

 

 

Dit betreft een verzekeringsproduct van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. AG Insurance nv, E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0404.494.849 – www.aginsurance.be.
BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702, is ingeschreven en handelt als verzekeringsagent onder het FSMA nr. 25.879A voor AG Insurance nv.


Print alle productdetails