Thesauriereserve

Een geïmproviseerd weekendje met vrienden, een belegging die u echt niet kunt laten liggen. Momenten genoeg waarop u geld kunt gebruiken maar niet wilt raken aan uw spaartegoeden.

Wat is de Thesauriereserve?

De Thesauriereserve is een permanente geldreserve die gekoppeld is aan uw Zichtrekening. U kunt er op elk moment over beschikken. Zolang u uw reserve niet gebruikt, hoeft u ook niets te betalen.

Voordelen

  • Praktisch: uw geldreserve is altijd beschikbaar op momenten dat u die nodig hebt.
  • Eenvoudig: u hoeft geen verantwoording af te leggen of formaliteiten te vervullen als u uw reserve gebruikt.
  • Flexibel: opnemingen via alle betaalmiddelen die aan uw rekening gekoppeld zijn.
 

Ontdek in detail 

U bepaalt, na overleg met uw BNP Paribas Fortis adviseur, het bedrag van uw Thesauriereserve. De voorwaarden en formaliteiten worden in één enkele keer geregeld.

U gebruikt dit bedrag zoals het u uitkomt via alle betaalmiddelen die aan uw Zichtrekening gekoppeld zijn, zelfs als u zich in het buitenland bevindt.

Er is geen terugbetalingsplan. U betaalt terug op uw eigen tempo. U hoeft alleen eens in de 5 jaar uw debetsaldo op uw rekening aan te zuiveren. Voor contracten van maximum 3000 EUR heeft de wetgever deze regel echter gewijzigd. Voor deze contracten bent u verplicht om het eventuele debetsaldo

om de 12 maanden in plaats van om de 5 jaar aan te zuiveren. Alle contracten van maximum 3000 euro met debetsaldo die op 01/01/2013 bestaan, dienen uiterlijk op 01/01/2014 te worden aangezuiverd.

 

U betaalt alleen interest op de effectief opgenomen bedragen. Een keer per kwartaal worden de verschuldigde interesten afgerekend via uw Zichtrekening.

 

Alle info in verband met uw Thesauriereserve krijgt u via uw rekeningafschriften.

Dankzij een verzekering die uw thesauriereserve dekt beschermt u uw gezin tegen de financiële gevolgen van een openstaande kredietlast in uw Thesauriereserve mocht u vroegtijdig overlijden.

 
Thesauriereserve:
Kredietvorm: kredietopening. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, kredietgever, Warandeberg 3, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0403.199.702.
 

Alle details van dit product afdrukken
 

Maak ook kennis met