Catalogus Arval

Renting

 Renting

Wat is Renting ?

Renting is meer dan een langetermijnfinanciering van uw bedrijfswagen.
Voor een vast bedrag per maand krijgt u een bedrijfswagen met all-in rijplezier: reparatie en onderhoud, zomer- en winterbanden, belasting, verzekering, bijstand, vervangwagen, tankkaart en alle administratie zijn inbegrepen.

Voordelen van Renting

Bent u op zoek naar bedrijfswagens met all-in service? Renting is speciaal ontwikkeld voor ondernemers.
 

U krijgt alle service. Op 1 factuur.
Voor een vast bedrag per maand geniet u van all-in rijplezier.
En dankzij de gedetailleerde rapportering houdt u een perfect overzicht online.

Zelf kortingen bedingen bij lokale dealers hoeft niet meer. Want u geniet van de volumekorting die Arval bij de invoerders bedingt. Zowel voor de wagen zelf als voor wisselstukken, banden en onderhoud. Onze inkopers onderhandelen in uw plaats en zorgen ervoor dat u altijd de juiste prijs betaalt.

Uw vaste contactpersoon van Arval neemt al uw administratie van u over. Vanaf de bestelling tot de teruggave van uw bedrijfswagen volgt uw contactpersoon alles voor u op en rapporteert in detail online.

U schrijft de BTW én de huur van de bedrijfswagen af. Want Renting wordt niet in de balans van uw vennootschap ingeboekt, maar rechtstreeks als algemene kost, net zoals verhuur.
Een bedrijfswagen betekent geen grote investering meer tijdens de start. Integendeel, u houdt uw liquiditeiten vrij voor uw eigen projecten.

Goed om te weten

Welk type voertuig hebt u nodig voor uw onderneming? Zowel personen- als bestelwagens tot 3,5 T komen in aanmerking. Of wenst u speciale inrichting of belettering? Arval zorgt ervoor.

Arval draagt alle risico's verbonden aan het operationeel gebruik van de bedrijfswagens, tijdens uw contract. Ook draagt Arval het restwaarderisico bij de verkoop van de wagen, op het einde van uw contract.

 

 
 

Prijs

  • Vast bedrag per maand
  • Alle kosten verbonden aan de wagen zijn inbegrepen en worden elke maand vereffend via domiciliëring: afschrijving, verzekering, exploitatiekosten, vervangwagen, bijstand en tankkaart.

Vergelijkbare producten

Wettelijke informatie

Leasinggever:

ARVAL Belgium NV/SA, Ikaroslaan 99, B-1930 Zaventem – RPR Brussel – BTW BE 0436.781.102
Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Klachten

1. Beantwoordt Renting niet aan uw verwachtingen?
Contacteer eerst uw vertrouwde gesprekspartner. Hij/zij kent u het beste en is de persoon bij uitstek om samen met u een gepaste oplossing uit te werken.
2. U gaat niet akkoord met de voorgestelde oplossing?
Neem dan contact op met het Klachtenmanagement van BNP Paribas Fortis. Vul hier het online aangifteformulier in (=link www.bnpparibasfortis.be > Suggesties, klachten) of stuur een brief naar: BNP Paribas Fortis NV, Klachtenmanagement (1QA8D), Warandeberg 3, 1000 Brussel.
3. U gaat niet akkoord met de oplossing van het Klachtenmanagement an BNP Paribas Fortis? Leg uw dossier schriftelijk voor aan de Ombudsman in financiële geschillen (=link Ombudsman@ombudsfin.be) Ombudsfin, Belliardstraat 15-17, Bus 8, 1040 Brussel, +32 2 545 77 70 . Of leg uw dossier voor aan de Regionale Kredietbemiddelaars bij Agentschap Ondernemen(= link kredietbemiddelaar@agentschapondernemen.be) op 0800/20 555, als u in Vlaanderen domicilieert. Of bij de Gewestelijke Investeringsmaatschappij (=link Brusselinfo@gmib.be) op +32 2 548 22 11, als u in Brussel domicilieert.


 

Algemene voorwaarden (pdf) Arval Top Deal Mercedes CLA (pdf)

Alle details van dit product afdrukken