Medi Loan voor artsen

U wilt uw materiaal aankopen of vernieuwen? Wat u ook kiest, met Medi Loan kunt u alle soorten van materiaal financieren: medisch materiaal, informatica-uitrusting, meubilair voor de praktijk of de wachtzaal.

Wat is Medi Loan?

Medi Loan is een beroepskrediet op afbetaling voor de financiering van alle behoeften aan uitrusting van medische beroepen.

Voordelen

  • Persoonlijk: volledig aangepast aan de behoeften, eisen en verwachtingen van de professionals uit de medische sector.
  • Flexibiliteit: u leent het bedrag dat u nodig hebt en betaalt terug volgens het plan dat u hebt gekozen.
  • Snelheid: u maakt een afspraak in uw kantoor en de beslissing zal niet op zich laten wachten.
 

 

Ontdek in detail

U hebt gekozen welk materiaal u nodig hebt voor de uitoefening van uw beroep (inrichting, wagen, medisch materiaal enz.)? Dan stelt BNP Paribas Fortis voor u de juiste diagnose op en stelt u maatoplossingen voor.

Met Medi Loan financiert u zorgeloos uw medisch materiaal.

U laat de looptijd van uw aflossingen best afhangen van de economische levensduur van uw materiaal. De looptijd bedraagt minimaal 6 maanden en maximaal 10 jaar.

 

Betaalt u liever maandelijks of driemaandelijks terug? Kies het aflossingstempo dat u het beste uitkomt.

 

Het rentetarief, vast voor de volledige duur van het krediet, hangt onder meer af van de looptijd van het krediet en van het type aflossing. Als bevoorrechte klanten krijgen de medische beroepen bij ons zeer gunstige financieringsvoorwaarden.

Aangezien u beroepshalve koopt, schrijft u het materiaal af en trekt u de interesten af van uw inkomsten. Een uitstekende gelegenheid om minder belastingen te betalen!

Wat ook uw vestigingsplannen zijn, kom erover praten met uw adviseur vrije beroepen. Hij vindt samen met u de oplossing die het best bij u past.

Uw praktijk draait goed, uw patiënten zijn tevreden, uw gezin vaart er goed bij.Maar als arts weet u zelf heel goed dat de zaken soms snel kunnen keren.

 

We raden u dan ook aan om steeds een overlijdensverzekering af te sluiten als u een lening aangaat. Uw nabestaanden hoeven dan niets meer terug te betalen, mocht u overlijden.

 
 

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702 – Tussenpersoon erkend onder FSMA-nr. 25.879A.

 


Alle details van dit product afdrukken