Fiscaal en sociaal krediet op afbetaling

Dreigt de factuur voor het vakantiegeld van uw medewerkers u in de problemen te brengen? Met een flexibel fiscaal en sociaal krediet op afbetaling bieden we U de oplossing.
 

Wat is het Fiscaal en sociaal krediet op afbetaling?

Met dit krediet kunt u vooral eindejaarspremies en/of vakantiegeld betalen aan uw medewerkers zonder in liquiditeitsproblemen te komen. Leen de totale som en betaal in maandelijkse schijven terug.

 

Voordelen

  • Maatwerk: u leent precies wat u nodig hebt voor dit type uitgaven.
  • Snelheid: het geleende bedrag staat meteen op uw zichtrekening.
 

 
 

Ontdek in detail

De wet verplicht u om uw medewerkers extra vakantiegeld uit te betalen. En dus moet u in het voorjaar bijna dubbel zoveel uitgeven aan loon, in één keer.

Bent u contractueel of door een CAO verplicht om uw medewerkers een eindejaarspremie uit te betalen? Dan heeft U in december een bijkomende uitgave.

Uitstel is bovendien geen optie: vakantiegeld en eindejaarspremies maken integraal deel uit van het loon van uw medewerkers.

Onze oplossing: een fiscaal en sociaal krediet op afbetaling. We storten het kredietbedrag meteen op uw zichtrekening. Zo kunt u al uw medewerkers tijdig uitbetalen. En u betaalt ons terug in maandelijkse schijven.

Betaalt u liefst via maandelijkse degressieve of vaste terugbetalingen ? Aan u de keuze. 

De rentevoet is altijd vast voor de hele looptijd. Die hangt o.a. af van de looptijd en de terugbetalingswijze. U heeft echter de mogelijkheid om alle interesten vooraf te betalen bij de eerste aflossing. Zo kunt u die nog volledig ten laste nemen van uw huidige boekjaar.

 

Algemene voorwaarden (pdf)

Kredietverstrekker: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Alle details van dit product afdrukken

Maak ook kennis met