h4y_cur_acc

Kort gezegd, wat is het?

Een zichtrekening op maat van de 18- tot 27-jarigen die bewust hun uitgaven en inkomsten willen beheren. Compleet met Hello4You Bankkaart om aankopen te doen en geld af te halen. En natuurlijk de app Hello bank! om een oogje op je geld te houden, waar je ook bent. 

  • Een gratis Hello4You Zichtrekening.
  • Een rente op je gestorte geld, vanaf de eerste euro!
  • Eén gratis Hello4You Bankkaart per rekeninghouder en per rekening.
  • Gratis toegang tot de app Hello bank! om je geld overal en altijd te beheren.
  • Geen beheerskosten, noch kosten voor verrichtingen binnen België.
  • Gratis hulp van het Hello Team, 83u/week.

En dit zijn alle details…

De gebruikslimiet voor je Hello4You Bankkaart is 625€ per transactie en per dag aan een geldautomaat (maximum 1.250€ per week) en 2.500€ per week voor betalingen bij handelaars.

Verlies je je Hello4You Bankkaart of wordt ze gestolen, dan krijg je van ons gratis een nieuwe. In elk ander geval kost een nieuwe kaart 8€.

En wat als ik 28 jaar wordt?

Eerst en vooral: tijd om die Batman T-shirts te verbranden en wat gezonder te gaan leven!

Even serieus, nu je die lucifer hebt uitgeblazen: de Hello4You Zichtrekening wordt omgezet in de bankformule die het beste past bij je gewoonten, behoeften en wensen.

Hello bank! contacteert je minstens twee maanden op voorhand, en natuurlijk kan je gerust een andere formule kiezen dan diegene die we voorstellen.

Teken je met twee in op een Hello4You Zichtrekening, dan wordt de rekening omgezet wanneer de jongste rekeninghouder 28 jaar wordt.