Mijn beleggingen

Mijn beleggingen
Mijn beleggingenZakelijke klanten beschikken over een aantal beleggingsformules op maat van hun bedrijf of zaak.
 • Beleggingsverzekering - Business Invest Plan

   

  Business Invest Plan is een kapitalisatiecontract (Tak 26) van AG Insurance, exclusief voor vennootschappen en vzw's. Het combineert een interessante vaste rentevoet met een potentieel hoger rendement door een jaarlijkse winstdeling. U kunt kiezen tussen looptijden van 5 jaar of 8 jaar.

  Het overlijden van één van de vennoten, een wijziging in de ledenstructuur van de vzw, een fusie of splitsing van de vennootschap, … : een Business Invest Plan zorgt voor ononderbroken continuïteit. Maak kennis met de levensverzekeringen als geschikte invulling van uw privé-beleggingen.

 • Termijnrekening

   

  De Termijnrekening zorgt voor een vast rendement gedurende een vaste periode. Voor de kortere looptijden tot 12 maanden kunt u ook in vreemde munten beleggen.

 • Kasbon

   

  Voor uw geld wilt u boven alles zekerheid. En graag ook een mooi rendement. De kasbon verenigt beide wensen. Een Kasbon is een door BNP Paribas Fortis uitgegeven gedematerialiseerde obligatie.

  • Obligaties

    

   Obligaties zijn verhandelbare schuldtitels. Ze worden uitgegeven door nationale of internationale instellingen en door bedrijven die zich op die manier willen financieren. Door een obligatie te kopen, verstrekt u in feite een lening en u krijgt daarvoor een bepaalde interest vergoed. Die kan vast zijn of jaarlijks variëren. Op de einddatum krijgt u het geleende kapitaal terug, tenzij uiteraard de uitgever failliet is of zijn verplichtingen niet meer kan nakomen. Obligaties dragen bij aan de spreiding van een beleggingsportefeuille.

    

  • Beleggingsfondsen (ICB)

    

   De Instellingen voor Collectieve Belegging (ICB's), vaak ook beleggingsfondsen genoemd, beleggen kapitalen van ook bescheiden omvang. Zij zetten daarbij maximaal in op spreiding en beheer door specialisten. ICB's kunnen beleggen in de meest verscheiden activa: aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen, cash enz.