Uw roerend vermogen

U hebt een mooi vermogen samengebracht. Dat wilt u zo veilig mogelijk beschermen. Wij zorgen voor een passende bescherming voor elk onderdeel van uw vermogen. Uw private banker helpt u bij het kiezen van de juiste verzekeringen.

 

Uw roerend vermogen

Mijn wagen

Onze autoverzekering dekt allereerst uw aansprakelijkheid in het verkeer. Rond deze wettelijk verplichte basisverzekering kiest u voor de extra bescherming die u wenst. Dankzij onze opties verzekert u zich tegen specifieke risico's.

Meer informatie


Bij overlijden

Een onverwacht overlijden kan voor fiscale problemen zorgen voor de erfgenamen. Uw private banker toont u welke voorziening u kunt treffen als u een contract vermogensbeheer hebt van Private Banking.

Een overlijden binnen de 3 jaar na een schenking kan fiscaal zware gevolgen hebben. Uw private banker wijst u de beste bescherming.

Meer informatie

 

 


 

Aparte bezittingen vereisen de juiste bescherming

Een oldtimer, een jacht, een kostbare verzameling … Dat vraagt om speciale voorzieningen. In samenwerking met onze gespecialiseerde partners zorgen wij voor de juiste oplossingen tegen een correcte prijs.


In de kijker

De smartphones, tablets, digitale camera's en andere mobiele apparaten in het gezin vertegenwoordigen een grote geldwaarde. Geef ze de juiste bescherming.


 

Contacteer het dichtstbijzijnde Private Banking Centre voor meer informatie