03/03/2015

Ontdek nu het nieuwe themanummer van Vision

Als u al eens een nieuwsuitzending meepikt op televisie of radio, of als u via een krant op de hoogte blijft van wat er in de wereld gebeurt, dan heeft u ongetwijfeld ook de maatschappelijke neiging naar duurzaamheid al opgemerkt.


“Sustainability” is tegenwoordig overal en dus ook in de nieuwe editie van uw magazine Vision. Almaar meer bedrijven ontdekken de voordelen van een duurzaam beleid en dat zelfs in sectoren waarvan u het niet verwacht. Ondernemingen veranderen en dat begint meestal met een simpel en soms gek idee. Een volledig nieuwe kantoorinrichting, gemaakt uit het bestaande materiaal, Nearly New Office Facilities bewijst dat het kan.

 

Zelfs architectuur in het algemeen boort meer hernieuwbare energiebronnen aan. Sequoia tilt biovoeding op een hoger niveau en in de keuken, zowel thuis als op restaurant, gaan we met z'n allen op zoek naar meer duurzaamheid.

 

Maar ook u kunt duurzaam uit de hoek komen: door aan SRI te doen, maatschappelijk verantwoord beleggen. Het rendement is daarom niet minder en bovendien geeft ethisch beleggen u een goed gevoel. Win-win dus.

 

De nieuwe editie van Vision met als thema “Sustainability” biedt u nog veel meer interessante artikels.

   

Veel leesplezier..