05/11/2015

 

BNP Paribas Private Banking valt opnieuw in de prijzen bij "The Banker"

Op 4 november werden de fel begeerde Private Banking Awards toegekend door het magazine "The Banker" en zusterpublicatie "PWM", allebei onderdeel van de prestigieuze "Financial Times"-groep. Deze awards gelden als één van de belangrijkste in de wereld van private banking.

 

BNP Paribas is opnieuw Best Private Bank Europe. Bovendien prijkt voor 2015 ook de award Best Initiative of the Year Socially Responsible Investing op ons palmares. Deze erkenning, uitgereikt door een internationale jury die onze bank verkoos boven de concurrentie in binnen- en buitenland, is heel bijzonder.

 

Private Banker International bekroonde BNP Paribas al in oktober

 

Het magazine Private Banker International reikte zijn awards half oktober al uit en daar was BNP Paribas eveneens bij de winnaars. We werden ook hier gekozen tot Outstanding Private Bank Europe en bekroond met de award voor Best Discretionary & Advisory Service Offering.

Zoals Sofia Merlo, co-CEO van BNP Paribas Wealth Management, het verwoordde: "Deze awards getuigen van het vertrouwen van onze cliënten en het engagement van onze medewerkers".

 

Dankzij u, onze cliënten

 

Dit bericht is dan ook vooral bedoeld om u als cliënt van BNP Paribas Fortis Private Banking te bedanken voor uw vertrouwen. Want dat vertrouwen blijft de basis voor onze relatie én het is voor ons de mooiste award. Bedankt!