07/09/15

Boost uw Business: zij wonnen in West-Vlaanderen en Namen!

Fitnesszaak VIP-FIT uit Gistel haalde het in de provincie West-Vlaanderen. In de provincie Namen wint Party-Fices 10.000 euro reclamebudget.

 

 

De Boost uw Business-wedstrijd nadert zijn ontknoping. Zoals bekend resulteert deze wedstrijd voor ondernemers in

 • 1 nationale winnaar en;
 • 11 provinciale winnaars van elk 10.000 euro budget voor een mediacampagne.

 

Uit de 11 provinciale winnaars wordt één overall winnaar gekozen van wie het logo gedurende een thuismatch het wedstrijdshirt van RSC Anderlecht zal sieren. Die naam verklappen we pas op de dag van de thuismatch. In de opbouw naar deze nationale finale geven wij alvast elke week de winnaars in telkens twee provincies.

 

De winnaars van deze week zijn:

 • voor West-Vlaanderen: provinciale winnaar VIP-FIT uit Gistel is meer dan dan zomaar een fitnesszaak. De programmatie, de scherp afgetrainde website, de lifestyle coaching die verder gaat dan een goed figuur en het zichtbare enthousiasme van de klanten zorgde ook in de Boost uw business voor een boost van zuurstof.
 • voor Namen: Party-Fices uit Namen noemt zichzelf een créateur de rêve, een maker van dromen. Carnaval van Binches, nationale feestdag, op elke grote manifestatie geeft deze meester-vuurwerkmaker zijn knallende visitekaartje af. En nu dus ook in onze Boost uw Business-wedstrijd.

 

 

Aan alle deelnemende ondernemers, hun enthousiaste volgelingen en hun supporters : hartelijk bedankt voor uw enthousiaste deelname aan 'Boost uw business':

 • liefst 1.197 firma's deden mee;
 • elke dagen schreven 26 bedrijven in;
 • zij verzamelden 220.786 stemmen.

   

Ontdek hier de winnaars

   - in Vlaams-Brabant en Waals-Brabant 

   - in Limburg en Brussel

   - Antwerpen en Luik

   - Henegouwen en Oost-Vlaanderen


 

 Boost uw business