Onmisbaar

Onmisbaar
Onmisbaar

Wanneer u in een ander land gaat wonen, is het niet altijd even makkelijk om te weten welke formaliteiten u allemaal moet vervullen. Daarom biedt BNP Paribas Fortis u complete oplossingen aan om uw verblijf in België voor te bereiden. Wij regelen alle onmisbare bankdiensten. En dat zelfs nog vóór uw aankomst*. De beste manier voor een goede start en een aangenaam verblijf in België!

 

*Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

 

 • Een gratis zichtrekeningpakket

  Geniet een gratis multideviezenzichtrekening waarmee u meteen bij aankomst heel wat internationale verrichtingen* kunt doen.

   

  Het Premium Pack is zeer compleet: tot twee bankkaarten, tot twee MasterCard Gold-kredietkaarten (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag), tot twee PC banking-contracten ... Aan de MasterCard Gold zijn bovendien ook aanvullende verzekeringen verbonden, zoals de bescherming van uw internetaankopen.

   

  U kunt aan uw MasterCard Gold ook een geldreserve verbinden. Met die reserve kunt u de uitgaven met uw kaart gespreid terugbetalen of zo nodig geld naar uw zichtrekening overschrijven.

  Ontdek de geldreserve Optiline.

   

  Let op, Geld lenen kost ook geld

   

  Maar dat is nog niet alles: u kunt ook een gratis spaarrekening aanvragen.

   

  Bent u tussen 18 en 28 jaar? Dan hebt u nog een andere mogelijkheid: Hello4You. Enkele van de vele voordelen: een hogere creditrente en een prepaid betaalkaart (op verzoek).

  Uw rekening openen


   *Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag

 • Een woning huren en beschermen

  Wilt u in België een appartement of huis huren? De eigenaar zal u dan een huurwaarborg vragen waarvoor u een geblokkeerde spaarrekening moet openen. U kunt uw huurwaarborg hier alvast aanvragen.

   

  Wanneer u een onroerend goed huurt, moet u dat ook verzekeren. Een ongeval is snel gebeurd. Een waterlek, kortsluiting of inbraak kunnen u duur komen te staan.

   

  Een woningverzekering is de compleetste dekking voor uw woning.

   

 • Mijzelf en mijn gezin beschermen

  Uw gezin betekent alles voor u. Geef hun de bescherming die ze verdienen. Een familiale verzekering vergoedt derden voor de schade die uzelf of een gezinslid veroorzaakt. Ze omvat ook een rechtsbijstand en is overal ter wereld geldig.

   

  Wilt u voor u en uw gezin niet alleen een dekking van de aansprakelijkheid, maar ook een wereldwijde bijstand? Dat kan met een optie van een familiale verzekering.

   

 • Afstandsbankieren

  Regel uw bankzaken overal ter wereld. Zowel in België als in het buitenland kunt u uw rekeningsaldi raadplegen, betalingen doen of uw spaargeld beheren via internet of telefoon.

   

  Meer informatie over PC banking, Phone banking en Easy banking