Afstandsbankieren

Afstandsbankieren
Afstandsbankieren

Uw bank is altijd bereikbaar en volgt u overal ter wereld. Zij past zich aan uw levensstijl aan. U kunt uw adviseur ontmoeten in onze gespecialiseerde kantoren voor expats of kennismaken met het afstandsbankieren. Enkele muisklikken of een telefoontje volstaan om uw rekeningen te raadplegen of met een van onze specialisten te spreken.

 • PC banking en Easy banking

  Regel al uw bankzaken via internet waar en wanneer het u past. Met PC banking kunt u via uw computer uw rekeningen bekijken, uw betalingen doen en uw spaargeld beheren. U hebt altijd snel en veilig toegang tot uw bank.

   

  Hebt u het meer voor tablets en smartphones? Met Easy banking de aanvullende dienst op PC banking, beheert u uw rekeningen en kaarten via uw iPhone, iPad, Android- of andere toestellen.

   

  Meer informatie over afstandsbankieren

 • Expat team

  Onze specialisten in het Expat team staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw bankzaken in orde te brengen. Onze adviseurs zijn bereikbaar per e-mail of telefoon, van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur.
  U krijgt beslist ook alle informatie en advies over onze bank- en verzekeringsdiensten in de taal die u wenst. Onze specialisten kregen een specifieke opleiding en zijn meertalig.

 • James

  Beleggingsadvies nodig? James, is uw persoonlijke beleggingsadviseur. Hij is bereikbaar per telefoon, e-mail en webcam. Zelfs al hebt u als expat niet veel tijd om naar een bankkantoor te komen, toch beschikt u over een persoonlijke gesprekspartner.

   

  James is de ideale combinatie van afstandsbankieren en persoonlijke dienstverlening.
  Zo zal geen enkele beleggingsopportuniteit u nog ontglippen!