Laat de eerste spaarcentjes van uw kindje renderen

BNP Paribas Fortis heeft een Spaarrekening om de eerste spaarcentjes van uw oogappel veilig te bewaren, en te laten renderen.

Sparen voor de toekomst van uw kind

Als kersverse ouder droomt u vast al van een mooie toekomst voor uw kind. Gaat uw zoon of dochter later studeren? Misschien op kot?

 

U kunt nu al een spaarplan opstellen, waarmee u zonder risico een aardig startkapitaal voor uw kind opbouwt. Ontdek hier hoe u risicovrij spaart voor uw kind of vraag ernaar in uw BNP Paribas Fortis-kantoor.

Start met beleggen op uw eigen tempo

Hebt u er al eens aan gedacht dat u uw spaarinspanningen voor uw kinderen zou kunnen spreiden? En dat u een deel van het spaargeld zou kunnen beleggen? Dat lijkt u misschien ingewikkeld, maar u kunt al in een aangepaste formule beleggen vanaf 30 EUR per maand. Helemaal op uw eigen tempo en in lijn met uw persoonlijke beleggersprofiel.

 

Lees alles over onze flexibele beleggingsformule of vraag ernaar bij de beleggingsadviseur in uw BNP Paribas Fortis-kantoor.

 

 

Tip Tip

Starten met beleggen is eenvoudiger dan u misschien denkt. Vraag uw BNP Paribas Fortis-adviseur om raad.

 

Bereken
uw budget

Bereken uw maandelijkse inkomsten en vaste kosten op basis van uw gezins- en financiële gegevens.

Meteen berekenen

Meer weten?

Kindje op komst: wat moet u allemaal regelen?

Verwacht u een kindje? Dan hebt u heel wat om naar uit te kijken, maar ook heel wat te regelen. Tips voor de kinderkamer, uw werk, de geboortekaartjes, enz.

Hoe biedt u uw gezin zekerheid voor de toekomst?

Als ouder wilt u goed voor uw gezin zorgen. U wilt er zeker van zijn dat ze nooit iets te kort komen. Ook niet als er ooit iets met u gebeurt.

Spaarrekening

Het ideale eerste spaarpotje voor uw kind.

Flexinvest

Start met beleggen op uw eigen tempo en dat al vanaf 30 EUR per maand.

Meer info

Junior Invest Plan

Bouw zonder risico een startkapitaal op voor uw kinderen.

Meer info