Een autolening: iets voor mij?

Als u snel een auto nodig hebt, voor uw werk bijvoorbeeld, is sparen voor de aankoop niet altijd een optie. Een autofinanciering kan dan een goede oplossing zijn. U kiest zelf hoeveel u leent. Dat kan in sommige gevallen tot 110% van het aankoopbedrag, zodat u ook meteen de belasting op inverkeerstelling en uw eerste verzekeringspremie kunt betalen.

Lenen kost geld

Ook al zijn er aantrekkelijke tarieven, u zult op uw autolening natuurlijk altijd interesten moeten betalen. Uw BNP Paribas Fortis-kantoor kan u helpen om de meest geschikte formule te kiezen en om een lening aan te gaan die in uw maandbudget past. Let op met financieringsaanbiedingen in de showroom. Lees alle kleine lettertjes en besef dat 'gratis' niet bestaat.

Lenen bij de bank of elders?

Niets verplicht u natuurlijk om bij de bank te lenen. Misschien zijn uw ouders of schoonouders wel bereid om hun steentje bij te dragen? Opgepast: ook dan zet u best alles netjes op papier. Want goede afspraken maken goede vrienden.

 

Tip Tip

Leent u om uw auto te kopen?

Dan is een goede (omnium-)verzekering geen overbodige luxe om uw investering te beschermen.

 

Autofinanciering

De kortste weg naar de wagen van uw dromen.

Meteen berekenen

Meer weten ?

Hoeveel kost mijn auto me?

Brandstof, parkeerkosten, onderhoud, banden, verkeersbelasting … Hoeveel kost een auto nu echt?

Autofinanciering

Denkt u aan een nieuwe wagen? Kies dan voor een autofinanciering op maat van uw persoonlijke behoeftes en mogelijkheden.