Nieuwe job, nieuwe bankrekening

Nu u aan het werk gaat, hebt u heel wat meer inkomsten en zult u waarschijnlijk ook meer gaan uitgeven. U hebt dan ook een bankrekening nodig waarmee u alles perfect kunt regelen.

Zichtrekening

U zult aan uw werkgever een zichtrekening moeten opgeven waarop uw loon elke maand gestort wordt (zogenoemde loondomiciliëring). Bij BNP Paribas Fortis kunt u een complete zichtrekening aanvragen voor al uw verrichtingen, met bijhorende bankkaarten en diensten zoals PC banking. Vindt u het moeilijk om te bepalen welke zichtrekening voor u de beste oplossing is? Dan helpen we u bij uw keuze met deze

online simulatie .

 

 

Bent u jonger dan 28? Dan kunt u ook opteren voor ons Hello4You aanbod. Die biedt u een pak bancaire voordelen, plus de kans om mee te doen aan allerlei acties en wedstrijden voor jongeren.

  • Een spaarreserve waarover je op elk moment kunt beschikken, is onmisbaar. Kies voor de meest geschikte spaarrekening.
  • Plannen voor een eigen woonst? Klik hier voor de specifieke spaarrekening ter voorbereiding van je bouw- en andere plannen.

Spaarrekening

Nu u meer inkomsten hebt, doet u er goed aan om regelmatig iets opzij te zetten. Met een spaarrekening houdt u constant het overzicht over uw spaargeld.

Altijd en overal bankieren

Bent u een weekendje weg en wilt u controleren of uw loon al is gestort? In de trein snel een overschrijving uitvoeren? Met onze gratis app Easy banking kunt u uw bankrekeningen beheren vanop uw tablet of smartphone. Easy banking is beschikbaar voor alle gebruikers van PC banking. 

 

 

 
Nieuwe job, nieuwe bankrekening

De ideale zichtrekening

Kies een zichtrekening op maat: betaal alleen voor de diensten die u echt nodig hebt.

Simuleer nu

Meer weten?

Hoe houdt u uw budget onder controle?

Komt u elke maand toe met uw loon? Met deze tips houdt u uw budget onder controle.

Zijn extralegale voordelen interessant?

Onderhandelt u over uw loon? Praat dan niet alleen over geld, maar denk ook aan extralegale voordelen. Een bedrijfswagen? Een gsm? Maaltijdcheques? …

 

Loondomiciliëring

Kies voor loondomiciliëring, de snelste, makkelijkste en veiligste manier om uw geld te ontvangen.

Online aanvragen