Sparen voor later

U wilt graag dat uw kinderen het straks goed hebben. En dus zet u nu al wat geld opzij om hen te helpen. Want zoete kinderdromen zijn duur: studeren, een eigen zaak opstarten, een eerste auto of appartement...

 

Beleg op tijd

Mikt u op hogere rendementen voor uw kind dan die van een klassieke spaarrekening? Kies dan voor een jongerenbelegging. Ook daarmee bestemt u al het kapitaal en de opbrengsten voor uw kinderen. En bezorgt u hen een zorgeloze toekomst.

 

Met het Junior Invest Plan geeft u uw kinderen een extra duwtje in de rug. Want bij uw overlijden ontvangen ze een flink kapitaal of een aantrekkelijke rente. Bovendien is het Junior Invest Plan een aantrekkelijke belegging:

  • Uw rendement is de hele tijd gegarandeerd.
  • U deelt elk jaar in de winst van AG Insurance.
  • U mag een eenmalige premie storten of op geregelde tijdstippen kleinere sommen overschrijven.

 

Wilt u een stap verder gaan? Kies dan voor een Junior Future Plan. Daarbij combineert u de zekerheid van een gegarandeerd rendement met de hogere winstkansen van een beleggingsfonds. U bepaalt zelf hoeveel risico u neemt en hoe lang de belegging blijft lopen.

 

Junior Flexinvest: de gulden middenweg

Wilt u dynamischer sparen dan met een spaarrekening, maar zit echt beleggen u niet in het bloed? Dan is Junior Flexinvest een ideale middenweg. U stort op geregelde tijdstippen kleine sommen die u normaal op uw spaarrekening zou zetten. Dat kan al vanaf dertig EUR. Wij beleggen die bedragen in een veilig beleggingsfonds dat we op de voet volgen.

 

 
Sparen voor later

  
 

Relevante simulaties:


Afdrukken